Çevredeki vatandaşlar öldüresiye dayak yiyen kadını izlemekle yetindi - Son Dakika
Güncel

Çevredeki vatandaşlar öldüresiye dayak yiyen kadını izlemekle yetindi

Antalya'da bir parkta bir erkek, tartıştığı bir kadını öldüresiye dövdü. Şiddete uğrayan kadın yardım çığlıkları atmasına rağmen vatandaşlar olayı sadece izlemekle yetindi.

01.10.2019 12:11  Güncelleme: 19:00

Antalya'da, bir parkta isimleri belirlenemeyen kadın ve erkek sebebi bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrası erkek kadına öldüresiye vurmaya başladı.Adamın yere düştüğü halde saçından tutarak vurmaya devam ettiği dayak olayını çevredekiler ise sadece izlemekle yetindi. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Cep telefonu kamerasında yansıyan dayak olayı pazar gecesi, Muratpaşa ilçesi Deniz Mahallesi'ndeki Yavuz Özcan Parkı'nda meydana geldi.

KADIN YARDIM ÇIĞLIKLARI ATARKEN VATANDAŞLAR İZLİYOR

Görüntüde, isimleri belirlenemeyen bir erkek ve bir kadın, parkta gezdikleri sırada tartışmaya başlıyor. Tartışmanın büyümesi üzerine adam, kadına art arda vuruyor. Kadın, aldığı darbeler nedeniyle yere düşüyor. Ancak adam, kadınının saçlarından tutup, dayağa devam ediyor. Uzun süre şiddete maruz kalan kadın, yardım çığlıkları atıyor. Bu sırada parkta bulunan vatandaşlar ise olaya müdahale etmeyerek, dayak olayını sadece izliyor. Bir süre sonra gelen polis ise kadın ve adamı karakola götürüyor.

Çevredeki vatandaşlar öldüresiye dayak yiyen kadını izlemekle yetindi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çevredeki vatandaşlar öldüresiye dayak yiyen kadını izlemekle yetindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement