Platform Çalışmalarını İşadamlarına Anlattı - Son Dakika
Yerel

Platform Çalışmalarını İşadamlarına Anlattı

Platform Çalışmalarını İşadamlarına Anlattı

Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu yönetimi, TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesi'ni ziyaret ederek platformun çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

07.02.2014 11:56

Şanlıurfa İnsani Yardım Platformu Başkanı Osman Gerem, Başkan Yardımcısı Adil Saraç ve yönetim kurulu üyeleri, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Şanlıurfa Şubesi'ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Önceki haftalarda yapılan derneğin 3. Olağan Genel Kurulu sonucu tekrar başkanlığına seçilen M. Sadık Sade'ye çalışmalarında başarılar dileyen heyet, işadamlarının desteğinin sürmesini istedi.

Ziyarette konuşan TÜMSİAD Şube Başkanı Sade, platformun üstlenmiş olduğu misyonun önem ve zorluğun bilincinde olduklarını belirterek, sivil toplum kuruluşlarının farklı hedef kitlelerinin bulunduğunu ancak insani yardım alanında tüm kuruluşların İnsani Yardım Platformuna destek olması gerektiğini söyledi. Platform yöneticilerine başarılar dileklerini de ileten Sade, Urfalı işadamları olarak ellerinden gelen desteklerini sürdüreceklerini dil getirdi.

Şanlıurfa İnsani yardım Platformu Başkanı Osman Gerem ise Urfa'da ve bölge illerde insani yardıma muhtaç, farklı pozisyonlarda büyük bir kitlenin bulunduğunu belirterek ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini söyledi. Gerem, "Bizler ateşe su serpmeye çalışıyoruz. Özellikle madde bağımlıları, mahkum aileleri ve Suriyeli sığınmacılara yönelik çalışmalarımız da koordineli bir şekilde devam ediyor" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Platform Çalışmalarını İşadamlarına Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement