1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ ÇATIŞMADA 2 TUTUKLAMA - Son Dakika
Güncel

1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ ÇATIŞMADA 2 TUTUKLAMA

OSMANİYE'nin Kadirli ilçesinde ?dur? ihtarında bulunan polislere içinde bulundukları hafif ticari araçtan pompalı tüfekle ateş açınca çıkan çatışmada şüphelilerden Sefa Korkulu'nun hayatını kaybettiği olayda gözaltına alınan Mesut Savaş ile Bekir Güner, tutuklandı.

19.12.2022 10:42  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

OSMANİYE'nin Kadirli ilçesinde ?dur? ihtarında bulunan polislere içinde bulundukları hafif ticari araçtan pompalı tüfekle ateş açınca çıkan çatışmada şüphelilerden Sefa Korkulu'nun hayatını kaybettiği olayda gözaltına alınan Mesut Savaş ile Bekir Güner, tutuklandı. Oğuzhan Bila ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Olay, 16 Aralık'ta gece saatlerinde Kadirli- Andırın kara yolu Tapu Tepesi mevkisinde meydana geldi. Asayiş uygulaması yapan polis ekibi, şüphe üzerine içerisinde 4 kişinin olduğu 31 KNG 11 plakalı hafif ticari araca 'dur' ihtarında bulundu. Ancak bu sırada araçtan pompalı tüfekle ateş açıldı. Polisler de karşılık verdi. Çatışma sırasında hafif ticari aracın sürücüsü kaçmaya başladı, polis ekipleri de peşine düştü. Hafif ticari araç, takip sırasında polis aracına çarparak kaza yaptı. Durdurulan aracın arka koltuğunda oturan Sefa Korkulu başından, Oğuzhan Bila ile Mesut Savaş ise bacak ve kalçalarından vurularak yaralandı. Olaydan yara almadan kurtulan Bekir Güner ise ekiplerce gözaltına alındı. Araçta yapılan incelemede ruhsatsız pompalı tüfek ile bir miktar uyuşturucu ele geçirdi. Çağırılan ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılan şüphelilerden Sefa Korkulu yaşamını yitirdi. Diğer iki şüpheli ise tedaviye alındı.

TUTUKLANDILAR

Tedavisi tamamlanan Oğuzhan Bila, Mesut Savaş ve Bekir Güner, gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan şüpheliler, adileye sevk edildi. Bekir Güner ile Mesut Savaş tutuklandı, Oğuzhan Bila adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ ÇATIŞMADA 2 TUTUKLAMA
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 1 KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ ÇATIŞMADA 2 TUTUKLAMA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement