VALİ YAZICI: MİNİK ASİYE BU AKŞAM YA DA YARIN YOĞUN BAKIMDAN ÇIKACAK - Son Dakika
Güncel

VALİ YAZICI: MİNİK ASİYE BU AKŞAM YA DA YARIN YOĞUN BAKIMDAN ÇIKACAK

Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, minik Asiye Ateş'i tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde ziyaret etti.

27.12.2021 13:56  Güncelleme: 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, minik Asiye Ateş'i tedavi gördüğü Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde ziyaret etti. Ziyaret sonrası Prof. Dr. Ömer Özkan'dan Asiye'nin durumu hakkında bilgi alan Vali Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Akdeniz Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Turhan, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Başhekimi PRof. Dr. Yıldıray Çete basın mensuplarıyla bir araya geldi. Asiye'nin durumu hakkında açıklama yapan Ersin Yazıcı, "Asiye kızımızın annesi, babası, dedesi ve halası buradaydı. Moralleri iyi şükürler olsun. Dün dünya çapındaki ünlü hocamız Prof. Dr. Ömer Özkan hocamızın başarılı operasyon geçirdiğini değerlendiriyoruz. Ömer hocamızla da konuştuk. Şu an henüz uyandırılmadı yoğun bakımda. Bu akşam ya da yarın yoğun bakımdan çıkacak. Ömer hocam başarılı bir operasyon olduğunu söyledi. Tabi ki çok ciddi manada doku zedelenmeleri olduğu için önümüzdeki aylarda, önümüzdeki süreçte zaman zaman ihtiyaç olacağı değerlendirildi ve yeni operasyonların yapılması gerekecek. Ailenin durumu iyi, moralleri iyi. Cuma gecesinden beri kendilerini misafir ediyoruz. Önce anne ve babaları geldi, sonra büyük babası ve ablasıyla geldiler. İnşallah bu feci olayı bir daha yaşamayız" dedi.

'ASİYE KIZIMIZ GÜZEL GÜNLER GÖRECEK'

Vali Yazıcı, "Herkesin çok dikkatli olmasını istiyoruz. Hayvan severlerin de hayvanı olanların da mutlaka hassas ve dikkatli olmaları gerektiğini değerlendiriyoruz. Asiyemiz kurtulacak. İnşallah güzel günler onu bekliyor. Biz de ona inanıyoruz. Başarılı operasyon geçirdi. Akdeniz Üniversitesi'nin bu konudaki Türkiye'deki en iyi yer olduğunu, Ömer hocamızın bu konuda uzman ve profesyonel olduğunu bizzat hasta yakınlarından kendim dinledim. Hocamıza da üniversitemize de güveniyorlar. İnşallah Asiye kızımız güzel günler görecek" diye konuştu.

'ATEŞ AİLESİYLE İLETİŞİM HALİNDEYİZ',

Vali Ersin Yazıcı, Asiye'nin ailesiyle sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek, "Cumartesi sabah geldiler. Dün, bugün misafir ediyoruz. Her türlü ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Üniversitemiz de gerekli her şeyi yapıyor. Teknik konularda aileyle alakadar oluyoruz. Arkadaşlarımız onlarla birlikte, herhangi bir ihtiyaçları olmadığını ifade ettiler" dedi.

VALİ YAZICI: MİNİK ASİYE BU AKŞAM YA DA YARIN YOĞUN BAKIMDAN ÇIKACAK
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel VALİ YAZICI: MİNİK ASİYE BU AKŞAM YA DA YARIN YOĞUN BAKIMDAN ÇIKACAK - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement