Protel, Otel Yöneticileri ile Buluştu - Son Dakika
Güncel

Protel, Otel Yöneticileri ile Buluştu

PROTEL, İzmirli otel yöneticileri ile otel yönetim sistemleri ve teknolojilerindeki son gelişmeleri paylaştı.

14.04.2012 14:10

Konuk ağırlama endüstrisinin lider iş çözümleri sağlayıcısı PROTEL, Düzenlediği roadshow kapsamında İzmirli otel yöneticileri ile otel yönetim sistemleri ve teknolojilerindeki son gelişmeleri paylaştı.

Konuk ağırlama endüstrisinin lider iş çözümleri sağlayıcısı PROTEL, düzenlediği roadshow kapsamında Antalya'nın ardından İzmir'de 30 otel yöneticisiyle buluştu. 11 Nisan'da, Swissotel Grand Efes'te gerçekleşen toplantıda PROTEL, Fidelio Suite8 ve OPERA otel yönetim sistemleri ve teknolojideki son gelişmeleri turizm sektörü yöneticileriyle paylaştı. Toplantılar 26 Nisan'da İstanbul'da sona erecek.

PROTEL olarak 22 yıldır sektöre yeni ufuklar açma vizyonuyla çalıştıklarını belirten Protel Genel Müdürü Murat Sıcakkanlı; "Konuk ağırlama endüstrisine dünyanın tercih ettiği yazılım ve donanım çözümlerini, üzerine Türkiye'de geliştirdiğimiz katma değeri de ekleyip sunuyoruz. Sunduğumuz teknolojik ve sektörel gelişime açık ürünler ile işletmelerin yaşamı kolaylaştırıp verimliliğini artırırken, sektörün de standardını yükseltmek önceliklerimiz arasında. Bu doğrultuda hayata geçirdiğimiz roadshow aracılığıyla otel yöneticileriyle bir araya gelerek sektördeki gelişmeleri aktarıyor, geliştirilen yeni çözümlerin iş süreçlerine sağlayacağı faydaları anlatıyoruz" dedi.

Protel yetkilileri otel yöneticilerine, Fidelio Suite8 ve OPERA otel yönetim sisteminin en yeni özellikleriyle işletmelere sağlayacağı faydaları anlattı. Ek olarak; mobil yönetim ve raporlama uygulamaları, sosyal medya entegrasyonu, online pazarlama entegrasyonları ile, online satış kanallarının yönetimi, merkezi pazarlama yönetimi ve merkezi veri kullanımı ile etkin kampanya yönetimi hakkında da bilgiler verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Protel, Otel Yöneticileri ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement