Quaresma'ya Çifte Şok! - Son Dakika
Spor

Quaresma'ya Çifte Şok!

Quaresma\'ya Çifte Şok!

Fenerbahçe ile oynanan kupa derbisinde kırmızı kartla oyun dışı kalan Ricardo Quaresma’ya 4 ile 6 maç arası ceza geleceği öğrenildi.

03.03.2018 02:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe ile oynanan kupa derbisinde kırmızı kartla oyun dışı kalan Ricardo Quaresma'ya 4 ile 6 maç arası ceza geleceği öğrenildi. Josef de Souza ile girdiği tartışma sonrası hakem Fırat Aydınus tarafından kırmızı kartla ihraç edilen Portekizli oyuncu dün Hukuk Müsavirliği tarafından disiplin talimatının "kural dışı hareket" başlıklı 43. maddesi ve "saldırı" başlıklı 44. maddesi gereği iki ayrı eylemden Disiplin Kurulu'na sevk edildi.
Her iki disiplin maddesi gereği asgari 2 ila 5 beş maç ceza alması öngörülen Quaresma'nın Souza ile yaşadığı pozisyonda rakip takım oyuncusunun tahrikinin de göz önüne alınacağı ve alt sınırlardan ceza öngörüleceği bildirildi. Beşiktaş Kulübü'nün Dipislin Kurulu'na yapacağı savunmada yayıncı kuruluştan sağlanan görüntülerin ekleneceği, Souza'nın yanısıra Mehmet Ekici'ye hakem raporuna göre yumruk attığı iddia edilen ve 44. maddeye göre saldırdığı ön görülen Quaresma'nın asgari 4 ile 6 maç ceza almasının söz konusu olduğu bildirildi.
Beşiktaş Kulübü'nün PFDK kararı açıklandıktan sonra Tahkim Kurumu'na giderek ceza indirimi talep edeceği de kaydedildi.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Quaresma'ya Çifte Şok! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement