Rektörden, Çiçek Yerine Kampanyaya Destek Çağrısı - Son Dakika
Güncel

Rektörden, Çiçek Yerine Kampanyaya Destek Çağrısı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ali Gür, kendisini kutlamak için çiçek gönderilmesi yerine 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na destek verilmesi çağrısında bulundu.

03.08.2016 12:50

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ali Gür, kendisini kutlamak için çiçek gönderilmesi yerine 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na destek verilmesi çağrısında bulundu.

Rektörlük görevini 5 Ağustos'ta Prof. Dr. Yavuz Coşkun'dan devralacak Gür, yaptığı yazılı açıklamada, atama haberinin duyulmasından sonra yüzlerce kutlama mesajı ve çiçek gönderildiğini belirtti.

Gür, "Dostlarımdan ricam, çiçek göndermek yerine, 15 Temmuz'da yapılan alçak darbe girişiminde şehadet şerbetini içen demokrasi kahramanlarının geride kalan yakınları için devletimiz tarafından açılan hesaba bağışta bulunmaları ve dekontlarını bana ulaştırmaları." ifadelerini kullandı.

Yeni görevi dolayısıyla gelecek günlerde geniş kapsamlı açıklama yapacağını bildiren Gür, kendisini göreve atama teveccühünde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile seçimde kendisine oy veren ve vermeyen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Üretmek ve şehre katkı sağlamak için göreve talip olduğunu vurgulayan Gür, şunları kaydetti:

"Bayrağı devraldıktan sonra, yapılanların üstüne yeni tuğlalar koymak, çıtayı daha yukarılara çıkarmak ana hedefimiz. Ama enerjimizi iftiralara cevap vermekte tüketirsek ne Gaziantep Üniversitesine ne şehre bir katkı sağlarız. Bu durumda kaybeden sadece Ali Gür mü olur? Kesinlikle hayır. Bu üniversite, bu şehir kaybeder. Ama artık toplumca, Türk milleti olarak bir şeyler kaybedecek lüksümüz yok. Bir seçim dönemini geride bıraktık. Arkadaşlarımın şunu bilmesini istiyorum, vatanına, milletine ihanet etmeyen herkesin rektörü olacağım."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Rektörden, Çiçek Yerine Kampanyaya Destek Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement