Rize Belediye Başkanı Kasap, Mazbatasını Aldı - Son Dakika
Politika

Rize Belediye Başkanı Kasap, Mazbatasını Aldı

Rize Belediye Başkanı Kasap, Mazbatasını Aldı

AK Parti'den Rize Belediye Başkanı seçilen Reşat Kasap, mazbatasını alarak göreve başladı.

01.04.2014 22:38  Güncelleme: 23:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Rize Belediye Başkanı seçilen Reşat Kasap, mazbatasını alarak göreve başladı.

Kasap, Rize Adliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törenle İlçe Seçim Kurulu Başkanı Harun Asan'dan mazbatasını aldı. Kasap, burada yaptığı açıklamada, seçimde görev yapan herkese teşekkür etti.

Törene, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, AK Parti İl Başkanı Hikmet Ayar ve belediye meclis üyeleri katıldı. Daha sonra Rize Belediyesine geçen Kasap için devir teslim töreni düzenlendi.

Eski başkan Halil Bakırcı, Kasap'a başarı dileyerek, şehrin temsili anahtarını, belediye mührü ile bir önceki belediye başkanından devraldığı Kur'an-ı Kerim'i verdi.

Bakırcı, görevi, partisinden bir başka isme devretmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek "Bana ihtiyaç duyulduğunda 24 saat çalışmaya bilgi vermeye ve yardımcı olmaya hazırım. AK Parti belediyeciliği bu şehre önemli şeyler katmıştır. Bundan sonra daha ileriye taşıyacaktır" dedi.

Seçimler sonucunda halkın büyük bir teveccüh gösterdiğini ifade eden Kasap ise "Herkese gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Rize gibi zor bir şehirde Sayın Bakırcı'dan aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacağız. Bugünden itibaren tüm şehrin belediye başkanı bilinciyle hareket ederek kimsenin kalbini kırmadan daha iyi işler yapmanın gayreti içerisinde olacağız" diye konuştu.

-belediye başkanı

-mazbata

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Rize Belediye Başkanı Kasap, Mazbatasını Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement