Resepsiyon Görkemli Geçti - Son Dakika
Yerel

Resepsiyon Görkemli Geçti

Resepsiyon Görkemli Geçti

TPAO Kristal Park Tesislerinde Vali Yılmaz Arslan ve eşi Hümeyra Arslan'ın ev sahipliğinde verilen resepsiyonla 30 Ağustos zafer Bayramı son buldu.

01.09.2013 18:03  Güncelleme: 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle ilimizde düzenlenen törenler, TPAO Kristal Park Tesislerinde Vali Yılmaz Arslan ve eşi Hümeyra Arslan'ın ev sahipliğinde verilen resepsiyonla son buldu.

Vali Arslan, eşi Hümeyra Arslan ile birlikte resepsiyona katılan davetlileri kapıda tek tek karşıladı. Resepsiyona, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammed Emre Ejder, İdare Mahkemesi Başkanı Yasin Karababa, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, Baro Başkanvekili Tayyar Ekmen, Vali Yardımcısı Şener Çağlar, Beşiri Kaymakamı Ayşe Şeyda Çağlar, Gercüş Kaymakamı Adem Ergül, işadamları, STK Temsilcileri, özel sektör temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Vali ve eşi Hümeyra Arslan, gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren resepsiyonda davetlilerle yakından ilgilendi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Resepsiyon Görkemli Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement