Rize Bulunan Cesedin, Selde Kaybolan İşçiye Ait Olduğu Belirlendi - Son Dakika
Güncel

Rize Bulunan Cesedin, Selde Kaybolan İşçiye Ait Olduğu Belirlendi

Bulunan cesedin, selde kaybolan işçiye ait olduğu belirlendiRİZE'nin Çayeli İlçesi'nde deniz kıyısında bulunan erkek cesedinin sırrı çözüldü.

06.10.2017 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bulunan cesedin, selde kaybolan işçiye ait olduğu belirlendi

RİZE'nin Çayeli İlçesi'nde deniz kıyısında bulunan erkek cesedinin sırrı çözüldü. Cesedin, 16 Ağustos tarihinde sel sularına kapılarak kaybolan 49 yaşındaki Mehmet Küçüksarı'ya ait olduğu belirlendi.

Çayeli İlçesi Derecik Köyü'nde 16 Ağustos tarihinde gece çalıştığı çay fabrikasına gitmek için otomobiliyle evden çıkan Mehmet Küçüksarı'dan haber alamayan yakınları bölgede arama çalışması başlatmıştı. Otomobili dere kenarında kapısı açık halde bulunan Küçüksarı'nın gömleği ve pantolonu da dere yatağında bulundu. Gece heyelan nedeniyle kapanan yolu açmaya çalıştığı sırada sel sularına kapıldığı sanılan Küçüksarı için AFAD ve İkizdere Arama Kurtarma (İDAK) ekibinin arama çalışması sonuç vermedi. Çayeli İlçesi'nde geçen hafta yaşanan sel afeti sonrası Taşhane Mahallesi'nde deniz kıyısında bir erkek cesedi bulundu. Tanınmayacak haldeki ceset otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ailesinden alınan doku örneklerinin karşılaştırıldığı cesedin Mehmet Küçüksarı'ya ait olduğu belirlendi. Küçüksarı'nın cesedi defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

CENAZE ARACININ ÖNÜNDA NAMAZ KILINDI

Rize'nin Çayeli İlçesi'nde selde kaybolduktan 49 gün sonra bulunan ve cesedi üzerinde yapılan doku testi ile kimliği belirlenebilen Mehmet Küçüksarı için ikindi vakti Sahil Camii önündeki sokakta cenaze namazı kılındı. Tabutun içinde bulunduğu cenaze aracı, uzun süre sonra bulunan cenazeden yayılan koku nedeniyle, cami önündeki sokağa geldi. Cenaze namazı da bu sokakta kılındı. Yakınları ve vatandaşların katıldığı namazın ardından Küçüksarı'nın cenazesi Derecik Köyü'nde toprağa verildi. Mehmet Küçüksarı'nın amcasının oğlu Sadık Çelik, 'Kaybolunca çok üzülmüştük. Cesedini aradık ama bulamadık. Cesedi son selde denize sürüklenmiş halde bulundu. Şimdi buruk bir sevinç yaşıyoruz. En azından mezarının yerini bileceğizö dedi.

Rize Bulunan Cesedin, Selde Kaybolan İşçiye Ait Olduğu Belirlendi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rize Bulunan Cesedin, Selde Kaybolan İşçiye Ait Olduğu Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement