Sivasspor'la Anlaşan Robinho İstanbul'a Geldi: Oldukça Mutluyum - Son Dakika
Spor

Sivasspor'la Anlaşan Robinho İstanbul'a Geldi: Oldukça Mutluyum

Demir Grup Sivasspor'un anlaşmaya vardığı dünyaca ünlü futbolcu Robinho, İstanbul'a geldi, "Oldukça mutluyum." dedi.

23.01.2018 06:55  Güncelleme: 08:23

Demir Grup Sivasspor'un prensip olarak anlaşmaya vardığı dünyaca ünlü futbolcu Robson de Souza (Robinho), Brezilya'dan İstanbul'a geldi. THY'nin tarifeli seferiyle dün akşam saatlerine Sao Paulo'dan İstanbul Atatürk Havalimanı'na ailesi ile beraber gelen Brezilyalı yıldız Robinho kalacağı otele geçerek yarın sabah saatlerinde Sivas'a gidecek.

"GAYET MUTLUYUZ"

Robinho kaldığı otelde DHA muhabirine yaptığı açıklamada, " Türkiye'ye geldiğim için oldukça mutluyum. ailemde mutlu benim için en önemli şey de bu. Türkiye'nin adını daha evvelden futboldaki yerini biliyoruz. Gayet mutluyuz" şeklinde konuştu. Kendisi için havalimanına gelen taraftarlara teşekkür eden Robinho, "Havanın soğuk olduğunun farkındayım, beni beklediler. Yarını dört gözle bekliyorum" dedi.

"SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM"

"Sivasspor'a gelmenizde Roberto Carlos etkili oldu mu?" sorusuna ise "Türkiye'de birçok ünlü futbolcuyu biliyorum. Gelmeden önce Roberto Carlos ve Cicinho ile konuştum. Zaten beraber Real Madrid'de oynadık. Bana Sivas'ın şehrin ve kulübün ne kadar büyük olduğunu anlattılar. Oldukça mutluyum, sabırsızlıkla bekliyorum" açıklamasında bulundu. Brezilyalı yıldız, "Türk yemekleri hakkında bilginiz var mı?" sorusuna ise, "İstanbul'a ilk kez geliyorum, Türk yemekleri hakkında bilgim yok yavaş yavaş öğreneceğim" dedi.

Sivasspor\'la Anlaşan Robinho İstanbul\'a Geldi: Oldukça Mutluyum
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Sivasspor'la Anlaşan Robinho İstanbul'a Geldi: Oldukça Mutluyum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • B: Zamanin da gelmezler ligimizi kucuk gorurler.Ele bastonu aldiklarinda,yok boyle guzel yok soyle iyi ! 3 1 Yanıtla
  • Kral: Helal olsun Sivas’a diyer büyük takımlarda gidip bol paralar verip üç ay sonra göndersin diyer fotbolcuları 2 0 Yanıtla
  • Yüksel. Hazırcı: Hayırlı. olsun. Hoş. Geldin. Robinyo 1 0 Yanıtla
  • .....: şimdi büyükler düşünsün defansıda adam gibi oynatırsa samet akbaba sivas ilk 3 te 0 0 Yanıtla

Advertisement