Robotik Kodlama Atölyesi Bayrampaşa'da Açıldı - Son Dakika
Güncel

Robotik Kodlama Atölyesi Bayrampaşa'da Açıldı

Robotik Kodlama Atölyesi Bayrampaşa\'da Açıldı

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Belediyesi, Türkiye Gençlik Vakfı ve SANCAKGEM işbirliği ile hayata geçirilen, İçişleri Bakanlığı tarafından da desteklenen “Robotik Kodlama ve Programlama Atölyesi”nin açılışını gerçekleştirdi.

19.02.2018 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Belediyesi, Türkiye Gençlik Vakfı ve SANCAKGEM işbirliği ile hayata geçirilen, İçişleri Bakanlığı tarafından da desteklenen "Robotik Kodlama ve Programlama Atölyesi"nin açılışını gerçekleştirdi.

İçişleri Bakanlığı'nca desteklenen, Bayrampaşa Belediyesi, Türkiye Gençlik Vakfı ve Sancak Gençlik Eğitim Merkezi (SANCAKGEM) işbirliği ile hayata geçirilen "Robotik Kodlama ve Programlama Atölyesi"nin açılışı Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner tarafından gerçekleştirildi.

Sancak Gençlik Eğitim Merkezi ile ortak hizmet protokolü imzaladıklarını hatırlatan Başkan Aydıner, "Bu protokol çerçevesinde bugün de Sancak Eğitim Merkezi'nde "Robotik Kodlama ve Programlama Atölyesi"nin açılışını yaptık. Geleceğimizin teminatı sevgili evlatlarımız bu atölyede uygulamalı eğitim alarak geleceğe hazırlanacak ve teknolojiye hakim olarak yetişecekler. Katkıları için İçişleri Bakanlığı'mıza, Türkiye Gençlik Vakfı'na ve Sancak Eğitim Merkezi'ne şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. "Robotik Kodlama ve Programlama Atölyesi"nin ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Robotik Kodlama Atölyesi Bayrampaşa'da Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement