Saadet Partisi Adaylarını Törenle Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Adaylarını Törenle Tanıttı

Saadet Partisi Adaylarını Törenle Tanıttı

Saadet Partisi Zonguldak Adaylarını düzenlenen törenle tanıttı.

23.02.2014 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Zonguldak Adaylarını düzenlenen törenle tanıttı.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Şemsi Denizer Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım törenine Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, partililer ve davetliler katıldı. Aday tanıtım töreninde konuşan Karaman, Milli Görüşe'e ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Saadet Partisi'nin iktidara gelmeden, kavganın, yolsuzluğun, usulsüzlüğün, haksızlığın önlenmesinin mümkün olmayacağını söyleyen Karaman, "Bu gün Diyarbakır'dan Edirne'ye, Adana'dan Sinop'a kadar dolaşın. Nerede bir fabrika varsa, bilin ki Milli Görüş'ün eseridir. Şeker fabrikaları, makine fabrikaları, çimento fabrikaları hep Milli Görüş'ün alın teridir. Şimdi Türkiye'nin yeni bir hamleye, yeni bir şahlanışa ihtiyacı var. Türkiye'yi ikinci 40 yıla taşıyacak projelerimiz hazırdır. Yaşanan gelişmeler, 40 yıl sonra anlaşılsa da hep Milli Görüş'ü haklı çıkarmıştır. Bu yüzden, Milli Görüş politikalarına dönülmedikçe ne ülkemizde ne İslam Alemi'nde ve hatta dünyada huzur ve barışın sağlanması mümkün değildir" diye konuştu.

Adayların tanıtımı ve slayt gösterisinin ardından belde belediye başkan adayları konuşma yaptı. Saadet Partisi'ne geçen Kandilli Belediye Başkanı Nihat Saral'a rozet takıldı. Saadet Partisi Zonguldak Belediye Başkan Adayı Sadık Kar ise yaptığı konuşmada "Yönetimimizi şeffaf bir şekilde yapacağız. Ne yaptıysak herkes bilecek. Mili Görüş'ün hakim olduğu, problemi yaşayan insanlarla beraber çözeceğiz. Problemleri çözemeyen bir belediye gece rahat uyumamalı" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Adaylarını Törenle Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement