Saadet Partisi Tavşanlı İlçe Kongresi - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Tavşanlı İlçe Kongresi

Saadet Partisi Tavşanlı İlçe Teşkilatının olağan genel kurul toplantısında İlçe Başkanlığına Halil Poyraz yeniden seçildi.

06.12.2011 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi Tavşanlı İlçe Teşkilatının olağan genel kurul toplantısında İlçe Başkanlığına Halil Poyraz yeniden seçildi.

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen kongrede konuşan Divan Başkanı ve Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, seçilecek yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Daha sonra yapılan seçime tek listeyle katılan Halil Poyraz, hazır bulunan 214 delegenin tamamının oylarıyla yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kurulunda Ali Kemal Derin, Hasan Özyaşar, Ahmet Koç, Mehmet Sözer, Hasan Tekin, Ahmet Çağlar, İrfan Güleç, Abdullah Kul, Levent Sert, Muhittin Arslan, Dursun Çetin, Rıdvan Çavga, Akif Sakarya, İbrahim Harmancıklıoğlu yer aldı.

Poyraz, oluşturdukları genç ve dinamik kadroyla daha iyi hizmetlere, coşkulu ve kararlı bir çalışmaya imza atacaklarını ifade ederek, görevine yeniden seçilmesinden dolayı delegelerin teveccühüne teşekkür etti.

Kongreye, Tavşanlı Ticaret Sanayi ve Odası Başkanı Davut Efe, Saadet Partisi Kütahya İl Başkanı Ali İhsan Oturak, partinin çevre ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle partililer katıldı.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Tavşanlı İlçe Kongresi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement