Sağlık Sen Şube Başkanı Bozan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sağlık Sen Şube Başkanı Bozan Açıklaması

Sağlık Sen Adıyaman Şube Başkanı Abdulkadir Bozan, Adıyaman'da 3.basamak sağlık hizmeti verilmesinin kendilerini sevindirdiğini belirtti.

02.01.2012 14:00

Sağlık Sen Adıyaman Şube Başkanı Abdulkadir Bozan, Adıyaman'da 3. basamak sağlık hizmeti verilmesinin kendilerini sevindirdiğini belirtti.

Bozan, yaptığı yazılı açıklamada, Sağlıkta Dönüşüm Projesi'nin Adıyaman'da çok güzel bir şekilde uygulandığını, sağlık hizmetlerinin her geçen gün daha da geliştiğini ifade etti.

Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin de kurulması ile birlikte, sağlık hizmetlerinin daha da artacağına ve 3. basamak sağlık hizmeti verileceğini belirten Bozan, şunları kaydetti:

"Adıyaman'da, Sağlık Bakanlığı'na ait 2. basamak sağlık hizmeti veren Adıyaman Devlet Hastanesi, 82.Yıl Devlet Hastanesi ve Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi 2. basamak sağlık hizmeti veriyor. Bu hastanelerimiz, yeni kurulan Adıyaman Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi ile ortak kullanım protokolü imzalayarak yeni bir yapıya dönüştü.

Artık bu hastanelerimiz, 3. sınıf sağlık hizmeti verecek. Adıyaman'da 3. basamak sağlık hizmeti verilmesi bizleri son derece sevindirmiştir. Artık, anjiyo, yoğun bakım ve organ nakli gibi sağlık hizmetleri de ilimizde verilebiliyor."

Bozan, sağlık hizmetlerinin daha etkin hale gelmesinde başta Sağlık Bakanı Recep Akdağ olmak üzere, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, Vali Ramazan Sodan, İl Sağlık Müdürlüğü çalışanları ve tüm ilgililere de teşekkür etti.

- ADIYAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sağlık Sen Şube Başkanı Bozan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement