Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevirdiler - Son Dakika
Güncel

Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevirdiler

Pamukkale'de Yeşilay tarafından düzenlenen Yeşilay Bisiklet Turu, yoğun katılımla gerçekleşti.

01.04.2018 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pamukkale'de Yeşilay tarafından düzenlenen Yeşilay Bisiklet Turu, yoğun katılımla gerçekleşti.

Pamukkale Belediyesi katkılarıyla Karahayıt'ta düzenlenen ve Yeşilay tarafından aynı anda 35 şehirde birden yapılan 28. Yeşilay Bisiklet Turunda çok sayıda vatandaş, sağlıklı yaşam için pedal çevirdi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, bu tür etkinliklerle bölgeye dikkat çekmek istediklerini belirterek, Pamukkale ile birlikte termal sağlık merkezi olan Karahayıt'ta sağlıklı yaşam için gereken çalışmaları yaptıklarını ifade etti.

Şu ana kadar 14 kilometreyi bulan bisiklet yolunu toplamda 25 kilometreye çıkarmayı planladıklarını dile getiren Başkan Gürlesin, şöyle konuştu:

"Termal sağlık bölgesinde bisiklet yolu ve yürüyüş yolu yaparak herkesin sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürmesini istiyoruz. Bugün buraya gelen siz değerli vatandaşlarımızla bisiklet turu yapacağız. Pamukkale Belediyesi olarak bu tür etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz. Biz bu tür etkinliklere her zaman destek vermeye hazırız. Katılan herkese teşekkür ediyorum."

Yeşilay Denizli Şube Başkanı Bünyamin Bakar ise, "Bir nedenim var" sloganı ile hayata geçirdikleri bisiklet turuna destek veren Pamukkale Belediyesi'ne teşekkür ederek, "Yeşilay olarak bağımlılıktan uzak sağlıklı nesiller yetiştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Biz bağımlılıkla mücadeleye devam edeceğiz. Herkesin bağımlılıkla mücadele konusunda duyarlı olmasını bekliyoruz." diye konuştu.

Denizli Bisikletliler Derneği Başkanı İbrahim Kurt da, bisikletin önemine vurgu yaparak, Yeşilay'ın bu etkinliğinin farkındalık oluşturmak adına çok önemli olduğunu kaydetti.

Pamukkale Belediye Başkanı Gürlesin ile çok sayıda vatandaş, belediyenin yaptırdığı bisiklet yolunda 4 kilometrelik mesafede tur yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevirdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement