Şahinbey Belediyesi Şehitler İçin Mevlid Okuttu - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesi Şehitler İçin Mevlid Okuttu

Şahinbey Belediyesi Şehitler İçin Mevlid Okuttu

Şahinbey Belediyesi, Çanakkale Zaferinin 99. yıl dönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Şehitler için Mevlid okuttu.

21.03.2014 14:06

Şahinbey Belediyesi, Çanakkale Zaferi'nin 99. yıldönümü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Şehitler için Mevlid okuttu.

Karataş Mahallesi'nde bulunan Mehmet Ali Tahmazoğlu caminde okutulan mevlide; Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hamza Bayındır, Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter ve vatandaşlar katıldı. Mevlidin ardından vatandaşlara lokum ikram edildi.

Şehit ve gazilerin özverileriyle millete mal olduğuna vurgu yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Geçtiğimiz cumartesi akşamı yaklaşık 10 bin vatandaşımızın katıldığı şehitleri anma gecesi düzenledik. Bu etkinliğimizi her yıl düzenliyor. Bu cuma gecesi şehitlerimizin ruhuna mevlidi şerif okuttuk. Tüm şehitlerimizin ruhuna bağışladık. Allah mekanlarını cennet etsin, bizleri de onların şefaatlerine nail eylesin ruhları şad olsun" dedi.

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hamza Bayındır, "Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, her yıl şehitlerimizi anma gecesi düzenliyor ve mevlid okutuyor. Kendisinden Allah razı olsun. Allah o şehitlerimizin şefaatinden mahrum etmesin. Bunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Türkiye Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter ise, "Başkanımız şehitlerimiz ve gazilerimiz için her zaman etkinlikler düzenliyor. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Kendisinden Allah razı olsun, tüm şehitlerimizin mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesi Şehitler İçin Mevlid Okuttu - Son Dakika


Advertisement