Salihli'de Geleneksel Ramazan Etkinleri Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Salihli'de Geleneksel Ramazan Etkinleri Başlıyor

Salihli\'de Geleneksel Ramazan Etkinleri Başlıyor

Manisa’nın Salihli ilçesi Belediyesi tarafından her yıl düzenlenerek, geleneksel hale getirdiği Ramazan etkinlikleri 7 Haziran’da başlıyor.

01.06.2017 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Salihli ilçesi Belediyesi tarafından her yıl düzenlenerek, geleneksel hale getirdiği Ramazan etkinlikleri 7 Haziran'da başlıyor.

Salihli Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Geleneksel Ramazan Etkinlikleri, 7 Haziran Çarşamba günü Taytan Mahallesi'nde başlayacak. Ramazan geleneklerinin yeniden hayat bulduğu etkinliklerde, tasavvuf müziğinden ilahilere, sohbetler, semazen, Hacivat-Karagöz, orta oyunu, ateşbaz şov, kukla gösterileri ve sihirbaz gösterileri Salihlililere sunulacak. Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamında programı izleyen tüm konuklara, Salihli Belediyesi tarafından Osmanlı şerbeti ve Osmanlı macunu ücretsiz ikram edilirken çocuklar da palyaçolar eşliğinde keyifli zaman geçirecek.

Geleneksel Ramazan etkinliklerine tüm vatandaşları davet eden Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Ramazan ayı boyunca Kent Meydanı'nda kurulan iftar sofraları ile vatandaşlarımızı ağırlıyoruz. Böylesine kutsal bir ayda birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ortamını güçlendirmek adına iftar sofraları ve ramazan etkinlikleri düzenledik. Tüm hemşerilerimin ramazan ayını mübarek ediyor, ramazan sevincini birlikte yaşamak için Salihli merkezde Gümüş Çayı mevkiinde ve Poyrazdamları, Mersinli, Taytan, Adala ve Durasıllı mahallerimizde düzenleyeceğimiz geleneksel Ramazan Etkinliklerimize davet ediyorum" dedi.

Öte yandan Salihli'de Ramazan etkinlikleri programı ise şu şekilde belirlendi: 7 Haziran Taytan Mahallesi'nde başlayacak olan etkinlikler, 8 Haziran Poyrazdamları Mahallesi, 9 Haziran'da Razlı Mahallesi, 10 Haziran Gümüşçayı, 14 Haziran'da Durasıllı Mahallesi, 15 Haziran Mersinli Mahallesi, 16 Haziran Engelliler Parkı, 17 Haziran Gümüşçayı, 19 Haziran Adala Mahallesi ve 20 Haziran Gümüşçayı'nda gerçekleştirilecek. Etkinliklerin başlama saati ise 21.30 - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Salihli'de Geleneksel Ramazan Etkinleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement