Salihli'nin Projesi Hızla Yükseliyor - Son Dakika
Güncel

Salihli'nin Projesi Hızla Yükseliyor

Salihli\'nin Projesi Hızla Yükseliyor

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Salihli'de hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı inşaatında çalışmalar hızla ilerliyor.

20.12.2017 17:31

Dev projenin hızla yükseldiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, projenin Salihli'de birçok sorunu çözecek olmasının yanında, ilçeye önemli bir hareket kazandıracağına dikkat çekti.

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Salihli'nin yıllardır çözülmeyen otopark sorununu çözmek ve artan pazar yeri ihtiyacını karşılamak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak olan Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesi inşaatında hızla sona yaklaşılıyor. Tamamlanma aşamasına gelen dev projenin içerisinde 500 araçlık kapalı otopark, 700 tezgâhlı modern pazaryeri, 40 bedesten dükkânı, mescit, bebek bakım odası, kafeterya gibi sosyal yaşam alanları da yer alıyor. Çalışmaların hızla devam ettiğini söyleyen Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Salihli'mizin hak ettiği projeleri bir bir hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her geçen gün kentimizi daha yaşanılabilir ve modern bir seviyeye ulaştırmak için çalışmalarımız dört bir koldan tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün katkılarıyla en kısa zamanda hizmete açacağımız Modern Pazaryerimiz de, Salihli'mize, esnaflarımıza ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

"HAYIRLI OLSUN"

Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak birçok projeyi tamamladıklarını, yapımına başladıkları onlarca projede de sona geldiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Salihli ilçemizde yapımına başladığımız Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı projesi de bunlardan bir tanesi. Dev projemiz hızla ilerliyor. Bu önemli proje Salihli'mizin yıllardır çözülemeyen otopark sorununa önemli bir çözüm getirecek. Bunun yanı sıra esnafımızın ve vatandaşımızın yararına olacak bir hareketlilik de ilçemize kazandıracak. Şimdiden projemizin Salihli'mize ve Salihlili hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Salihli'nin Projesi Hızla Yükseliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement