Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba: Ligin En İyi Oynayan Takımıyız - Son Dakika
Spor

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba: Ligin En İyi Oynayan Takımıyız

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Kadromuz her şeyi kaldıracak güçte, ligin en iyi futbol oynayan takımıyız." dedi.

26.09.2018 18:35  Güncelleme: 23:03

Spor Toto Süper Ligin 7. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Bursaspor'da maçın hazırlıkları sürüyor. Öğle saatlerinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerinde yapılan antrenmanla maçın hazırlıklarına devam eden yeşil-beyazlı ekipte teknik direktör Samet Aybaba, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.

"PUAN DIŞINDAKİ HER ŞEY İYİ GİDİYOR"

Ligde geride kalan dönemi de değerlendiren deneyimli çalıştırıcı, "6 hafta iyi geçti geliştirdik ama bu bizim için yeterli değil. Bundan sonraki sürecin daha da üzerine katarak devam etmesi lazım puan olarak da futbol kalitesi olarak da. Genç oyuncularımızı daha çabuk, hızlı geliştirmemiz lazım. Bunlarla ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gelinen sürece bakarsanız puan dışındaki her şey iyi gidiyor diye düşünüyorum. Futbolcularımız bir şeyleri daha iyi yapmaya çalışıyorlar. Hiç ummadığınız takımlar ummadığınız takımları yeniyor. Bizim de böyle bir şanssızlık dönemimiz oluyor diye düşünüyoruz. Çünkü bizim kadromuz her şeyi kaldıracak, güce erişecek zaman içerisinde" ifadelerini kullandı.

"TAKIMIN YAPTIĞI İŞLERDEN MEMNUNUM"

"Ligin en iyi futbol oynayan, mücadele eden takımıyız diyebilir misiniz ?" sorusuna ise Aybaba, "Birincisiyiz" yanıtını vererek, "Çok iyi şeyler yapıyoruz. Eksiklerimiz de var. 9 tane yeni oyuncu ile 17 oyuncuyu göndererek, 11 tane altyapıdan futbolcu katarak bu takımın yaptığı işlerden memnunum. Ama puan anlamında da yukarıya çıkmamız lazım. Bu da zaman içerisinde olacaktır" şeklinde konuştu.

Eksik bir oyuncularının bulunmadığını belirten Aybaba, Sivas temsilcisi karşısında son maçtaki kadroyu sahaya sürmeyi planladığını da söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba: Ligin En İyi Oynayan Takımıyız
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba: Ligin En İyi Oynayan Takımıyız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • pep guardiola: samet aybaba zamanında iyi tiner çekmiş 4 5 Yanıtla
  • doğrumu samet: futbolda iyi oynayana değil 3 puan alana bakıyorlar ligden düşünce iyi oynuyorduk ama ligden düştük dersin samet 3 0 Yanıtla
  • ESES: TMM TMM İNANDIM İNANDIM 0 2 Yanıtla
  • ?: Iste turk futbolun neden bir turlu gelisemediginin neden basari gelmediginin bir sebebi daha. Evet samet aybaba lig de kimse yok bir tek siz varsiniz kendi kendinize oynuyorsunuz. 1 0 Yanıtla
  • Gerçek andresmo: Tazminatçı imPARAtor duymasın bu haberi 0 0 Yanıtla

Advertisement