Şampiyon Büyükşehir Belediyespor Taraftarlarıyla Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Şampiyon Büyükşehir Belediyespor Taraftarlarıyla Buluşuyor

TFF 3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta ilan eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, Pazar günü saat 15.00'de konuk edeceği Kozan Belediyespor maçında şampiyon unvanıyla taraftarlarının huzuruna çıkacak.

06.04.2018 16:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor, yarın hazırlıklarına son noktayı koyacak ve kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta ligin bitimine 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden 68 puanlı lider Manisa Büyükşehir Belediyespor, şampiyon unvanıyla Pazar günü Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde taraftarlarının huzuruna çıkacak. Saat 15.00'de Süleyman Soyutürk'ün düdük çalacağı karşılaşmada 30. hafta maçında Kozan Belediyespor ile kozlarını paylaşacak olan yeşil beyazlı temsilcimizde tek hedef unvanına yakışır bir sonuçla 90 dakikayı tamamlamak.

UMUT KAYA CEZALI OLDUĞU İÇİN FORMA GİYEMEYECEK

Yeşil Beyazlı ekipte Pazar günü oynanacak olan Kozan Belediyespor maçında kart cezalısı olan Umut Kaya takımdaki yerini alamayacak. Sakat olan Kürşat Aydın, Cihan Avcu ve Alper Akçam'da Kozan Belediyespor maçında forma giyemeyecekler. Bu dört futbolcu dışında Manisa Büyükşehir Belediyespor'da eksik bulunmuyor.

SON 5 MAÇTA 15 PUAN

2018-2019 futbol sezonunda TFF 2. Lig'de mücadele verecek olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, son 5 maçta hanesine 15 puan yazdırmayı başardı. En son yenilgisini ligin 24. haftasında kendi evinde karşılaştığı Yeni Altındağ Belediyespor maçında alan şampiyon Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu yenilginin ardından oynadığı maçlarda Ofspor, Erbaaspor, Halide Edip Adıvarspor, Bayburt Grup Özel İdare ve Bergama Belediyespor maçlarını kazanmasını bildi.

MAÇIN HAKEMİ SÜLEYMAN SOYUTÜRK

TFF 3. Lig 1. Grup'ta haftanın maçlarını yönetecek olan hakemlerde belli oldu. Pazar günü saat 15.00'de Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde oynanacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor-Kozan Belediyespor maçını Süleyman Soyutürk yönetecek. Soyutürk'ün yardımcılıklarını ise Şefik Öner ve Derya Şanlıtürk yapacaklar. Maçın dördüncü hakemi ise Talha Öztürk.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şampiyon Büyükşehir Belediyespor Taraftarlarıyla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement