Şampiyon Tekvandocudan, Kaymakam Başıbüyük'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Tekvandocudan, Kaymakam Başıbüyük'e Ziyaret

Trabzon'da yapılan Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonası'nda 55 kiloda birinci olan Beyşehirli milli tekvandocu Zeliha Ağrıs, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük'ü ziyaret etti.

25.08.2015 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon'da yapılan Türkiye Gençler Tekvando Şampiyonası'nda 55 kiloda birinci olan Beyşehirli milli tekvandocu Zeliha Ağrıs, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük'ü ziyaret etti.

Ağrıs, beraberindeki İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Rüştü Beğendi, antrenör Nafiz Çakır ile Başıbüyük'ü makamında ziyaret etti.

Başıbüyük, genç sporcuyu ve antrenörü başarısından ötürü tebrik etti.

Genç sporcunun elde ettiği başarıdan dolayı ilçe olarak gururlu olduklarını belirten Başıbüyük, Ağrıs'ı İlçe Kaymakamlığı'nın logosunun yer aldığı çini bir tabak ve çeyrek altınla ödüllendirdi.

Nafiz Çakır ise Ağrıs'ın çok başarılı bir öğrenci olduğunu, yaşından dolayı 2016 olimpiyat oyunlarına katılamadığını ancak bir sonraki oyunlara kendisini şimdiden hazırlamaya başladıklarını söyledi.

Türkiye şampiyonu sporcunun 26 Eylül'de Rusya'da yapılacak olan uluslararası şampiyonada Türkiye'yi temsil edeceği de belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şampiyon Tekvandocudan, Kaymakam Başıbüyük'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement