Samsun'dan kısa kısa - Son Dakika
Güncel

Samsun'dan kısa kısa

Samsun\'dan kısa kısa

Havza'ya bağlı Bekdiğin Mahallesi'nde yapımı tamamlanan sentetik çim saha ve su deposu hizmete girdi.

25.07.2022 13:57  Güncelleme: 15:36

Havza'ya bağlı Bekdiğin Mahallesi'nde yapımı tamamlanan sentetik çim saha ve su deposu hizmete girdi.

Mahalle Muhtarı Şuayip Uysal, mahallelerine sentetik çim sahanın Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, 100 tonluk içme suyu deposunun ise Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından yapıldığını söyledi.

Yetkililere teşekkür eden Uysal, "Mahallemizde gençlerimiz boş zamanlarını geçirmek için imkan bulamıyorlardı. Top oynamak istediklerinde ise arazide oynamak zorunda kalıyorlardı. Yapılan bu saha ile gençlerimiz ve çocuklarımız hem daha güvenli bir şekilde top oynuyorlar hem de internetten uzak kalıyorlar. Sahanın ve su deposunun mahallemize kazandırılmasında emeği geçen başta milletvekillerimiz olmak üzere Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, SASKİ Genel Müdürümüz Bahattin Yanık, Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun, AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan'a, SASKİ Havza Şube Müdürü Mustafa Arslan'a şahsım, gençlerimiz ve mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ederim." dedi.

Çarşamba'da rahvan at yarışları yapıldı

Çarşamba Yeşilırmak Şenlikleri kapsamında rahvan at yarışları yapıldı.

Çarşamba Yeşilırmak Millet Bahçesi'nde düzenlenen yarışlara katılım yoğun olurken, yarışlarda dereceye girenlere kupa ve ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Uğur Sezgin, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş da yarışları yakından takip etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'dan kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement