Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Samsun'dan Kısa Kısa

Ladik Akpınar Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası dolayısıyla Kaymakam Emrah Uzun'u ziyaret etti.

03.11.2017 15:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ladik Akpınar Fen Lisesi öğretmen ve öğrencileri, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası dolayısıyla Kaymakam Emrah Uzun'u ziyaret etti.

Biyoloji öğretmeni Burcu Turgut ve beraberindeki öğrenciler, görevine yeni başlayan Kaymakam Uzun'a "Hoşgeldin" ziyaretinde bulundu.

Öğrenciler ziyarette, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası kapsamında yapacakları etkinlikler hakkında Uzun'a bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uzun, kendilerine her zaman destek vereceğini belirterek, Atatürk'ün emanetlerine sahip çıkmalarını istedi.

Kavak'ta geri dönüşüm semineri

Kavak Emirli Ortaokulunda düzenlenen seminerde, geri dönüşüm önemi, atık malzemelerin çevreye ve insan sağlığına verdiği zarar konularında bilgi verildi.

Okul Müdürü Murat Karaca, öğrencilerin öğrendikleri bu bilgileri anne ve babalarıyla da paylaşmasını istedi.

Kaymakamı Yılmaz'ın okul ziyareti

Kaymakam Metin Yılmaz, Havza Fen Lisesinde incelemelerde bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam ile Havza Fen Lisesini ziyaret eden Yılmaz, Müdür Köksal Çelikdemir'den bilgi aldı.

Okulu gezen Yılmaz, daha sonra okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek isteklerini dinledi.

Öğretmenliğin önemli bir meslek olduğunu ifade eden Yılmaz, "Siz öğretmenlerimiz, geleceğimiz olan çocuklarımızı yetiştiriyorsunuz. Öğretmenler dokundukları veya dokunmadıkları her geleceği inşa ediyor. Eminim ki sizler de bu bilinç ve özveri ile görevinizi ifa ediyorsunuz. Devlet olarak her zaman sizin yanınızdayız. Sorunlarınızı çözmek için buradayız. Sizin kapınızın bize açık olduğu gibi bizim de kapımız öğretmenlerimize açıktır." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement