Sandıklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Sandıklı'dan Kısa Kısa

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde üroloji uzmanı Dr. Münir Ali Bilgehan tarafından lazerle prostat ameliyatları yapılmaya başlandı.

12.04.2018 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde üroloji uzmanı Dr. Münir Ali Bilgehan tarafından lazerle prostat ameliyatları yapılmaya başlandı.

Sandıklı Devlet Hastanesinde son teknoloji cihazlarla, lazarle prostat ameliyatlarına başladıklarını belirten Üroloji Uzmanı Bilgehan, ameliyatların kapalı yöntemle yapıldığını söyledi.

Belden lokal uyuşturma yöntemi ile ameliyatları gerçekleştirdiklerini aktaran Bilgehan, şu ana kadar ilçede 6 hastanın ameliyatlarını gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Amaçlarının hastaların ilçede tedavi olmasını sağlamak olduğunu belirten Bilgehan, şöyle konuştu:

"İlçemizde bulunan hastalar Isparta, Denizli ve Afyonkarahisar'a gitmeden kendi ilçelerinde ameliyatlarını olmalarını hedefliyoruz. Ameliyatlarımızı kapalı yöntemle yapıyoruz ve kanama riski çok daha az oluyor. Hastalar erken sürede ayağa kalkıyorlar. Eskisi gibi 10-15 gün sondaya bağlı kalmıyorlar."

Anaokulu öğrencilerinden Kaymakam Şakalar'a ziyaret

Sandıklı Hatice Turan Anaokulunun minik öğrencileri, beraberlerindeki Okul Müdürü Himmet Serbes ve öğretmenlerle Kaymakam Köksal Şakalar'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Şakalar, öğrencilere kek ve meyve suyu ikram etti.

Öğrenciler ile sohbet eden Şakalar, çocuklara hedeflerini sordu.

Himmet Serbes, Kaymakam Şakalar'a okul öncesi eğitime verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür etti.

Aktürkler İmam Hatip Ortaokulunun başarısı

Sandıklı Aktürkler İmam Hatip Ortaokulu, Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün Afyonkarahisar'da düzenlediği Arapça etkinlik yarışmalarında ilçeye ikincilik ve üçüncülük elde etti.

Arapça şarkı dalında Emine Zerdali, Rümeysa Boyacı, Betül Kırcı, Elif Nurdoğan ve Filiz Melike Aydın ikinci oldu. Arapça metin canlandırma dalında Ebrar Başpınar, Okan Samed Şahin ve Ali Turabi Karagöl üçüncülük aldı.

İlçeyi en iyi şekilde temsil ettiği için Aktürkler İmam Hatip Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür eden Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, "Sandıklı ilçemize ve okulumuza bu başarıyı kazandıran öğrencilerimizi, emeği geçen öğretmen ve idarecilerimizi, desteklerini esirgemeyen öğrenci velilerimizi kutlar, başarılarının devamını dilerim." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sandıklı'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement