Şanlıurfaspor, Boluspor Maçına Hazır - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor, Boluspor Maçına Hazır

Şanlıurfaspor, Boluspor Maçına Hazır

Şanlıurfaspor, Boluspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

19.10.2013 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfaspor, Boluspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Ömer Can Göksu ile çıktığı son 3 maçta 7 puan toplayarak istikrarlı bir grafik çizen Şanlıurfaspor'da tüm hesaplar Boluspor'u yenerek seriyi devam ettirmek. Şanlıurfaspor'da Fotakis'in haricinde eksik bulunmazken, Teknik Direktör Ömer Can Göksu, futbolculara bol bol şut çektirdi. İdman düz koşu ile başlarken, jenerasyon ve dar alanda kısa paslaşmalar ile devam etti.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Ömer Can Göksu, idman öncesi Boluspor maçı ile ilgili yaptığı açıklamada çok kritik bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirtirken, "Kazanmaktan başka düşüncemiz yok" dedi.

Ligde son 3 maçta 7 puan topladıklarını, yakaladıkları çıkışı sürdürmek istediklerini dile getiren Göksu, "Milli maçlardan dolayı verilen arayı iyi değerlendirdik. Bu sürenin takımda birlik ve beraberliği daha da artırdı. Takımda sakatlığı süren Fotakis dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Son 3 maçta 7 puan aldık. Bu hafta da Boluspor maçına çıkacağız. Boluspor dikkat edilmesi gereken kaliteli futbolculardan oluşmakta ama biz hedefleri olan ve hedefleri doğrultusunda çalışan bir takımız. Takıma verilen destek daha üst düzeyde, takımın kendine olan güveni üst seviyede. Tüm bunları göz önüne alarak Boluspor maçını kayıpsız olarak atlatmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor, Boluspor Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement