Sarayönü Protokolü İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sarayönü Protokolü İftarda Buluştu

Sarayönü Belediye Başkanı Güney, geleneksel iftar davetinde protokol üyeleri ile bir araya geldi.

30.07.2013 13:27  Güncelleme: 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarayönü Belediye Başkanı Mehmet Güney, geleneksel iftar davetinde protokol üyeleri ile bir araya geldi.

Sarayönü Belediye düğün salonunda düzenlenen davete ilçe protokolü ve sivil toplum kuruluşları katıldı. Davete, Kaymakam Kemal Yıldız, Başhüyük Belediye Başkanı Hüseyin Tavlan, Kadıoğlu Belediye Başkanı Cavit Durmaz, Tarım İlçe Müdürü Mehmet Karlı, CHP İlçe Başkanı Tahir Yıldız, Gözlü TİM Müdürü Yüksel Akçay, İl Genel Meclisi Üyeleri Mustafa Turan ve Ziya Çobanoğlu, Tapu Müdürü İbrahim Ünver, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mustafa Önal, Kızılay Derneği Başkanı Halil İbrahim Turan, Belediye Meclis Üyeleri, Sarayönü Belediyespor antrenörü Niyazi Kart, yardımcı antrenör Ahmet Kök, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, imamlar, mahalle ve köy muhtarları ile din görevlileri katıldı.

Belediye Başkanı Güney, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, her yıl olduğu bu yıl da bu iftar yemeği verdiklerini söyledi.

Birlikteliklerin daha da pekişmesi amacında olduklarını dile getiren Güney, "Göreve geldiğimiz günden beri insanları sevdiğimizi, insanları sevmenin herkesin görevi olduğunu söylüyoruz ve söylemeye de devam edeceğiz. Milli ve dini günlerimiz, bizim en çok kaynaştığımız ve en çok birbirimizle kenetlendiğimiz önemli günlerdir. Böyle mübarek bir günde birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum" diye konuştu. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarayönü Protokolü İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement