Şarkışla Belediyesi, depremzedelere yardım için Nurdağı'na 600 koli gıda gönderdi - Son Dakika
Güncel

Şarkışla Belediyesi, depremzedelere yardım için Nurdağı'na 600 koli gıda gönderdi

Şarkışla Belediyesi, depremzedelere yardım için Nurdağı\'na 600 koli gıda gönderdi

Sivas'ın Şarkışla ilçesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki Geçici Yaşam Alanında barınan depremzedelere yardımlar sürüyor. Şarkışla Belediyesi, sivil toplum kuruluşları, iş insanları, gurbetçiler ve hayırseverlerce bağışlanan yardımlarla alınan gıdalar Nurdağı ilçesine ulaştırıldı. Gıda ve hijyen malzemeleri depremzedelere dağıtıldı.

01.05.2023 16:58

Sivas'ın Şarkışla ilçesinden Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki "Geçici Yaşam Alanı'nda" barınan depremzedelere yardımlar sürüyor.

Şarkışla Belediyesi, sivil toplum kuruluşları, iş insanları, gurbetçiler ve hayırseverlerce bağışlanan yardımlarla alınan gıdalar Nurdağı ilçesine ulaştırıldı.

Gıda ve hijyen malzemeleri, Nurdağı ilçesindeki depremzedelere dağıtıldı.

Gönüllülerden Muammer Ceyhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nurdağı'na 600 koli gıda yardımı yaptıklarını söyledi.

Nurdağı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hakkı Güler de Şarkışlalı hayırseverlere yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ederek, "Şarkışla halkına, hayırseverlerine, belediye başkanımıza ve ekiplerine çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun, hayırlarıyla depremin ilk günden beri buraya katkı sağlıyorlar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şarkışla Belediyesi, depremzedelere yardım için Nurdağı'na 600 koli gıda gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement