Satrancın Şampiyonu Merkezefendi Bilgi Evi - Son Dakika
Güncel

Satrancın Şampiyonu Merkezefendi Bilgi Evi

Satrancın Şampiyonu Merkezefendi Bilgi Evi

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri Arası 5. Satranç Turnuvası'nda şampiyon Merkezefendi Bilgi Evi oldu.

05.08.2011 13:38

3 Ağustos Çarşamba günü Sümer Bilgi Evi'nde düzenlenen bireysel turnuvada birinci ve ikinciliği Merkezefendi Bilgi Evi üyeleri Ataberk Kır ve Emirhan Deviren alırken turnuvanın üçüncüsü Seyitnizam Bilgi Evi üyesi Alperen Aygün oldu.

Bilgi evleri arsında her yaz düzenlenen turnuvanın beşincisine, Merkezefendi, Seyitnizam, Beştelsiz, Yeşiltepe, Sümer ve Yenidoğan – Gökalp Bilgi Evi'ne üye dörder öğrenci katıldı. İlköğretim öğrencisi üyeler arasında yapılan satranç turnuvasında, çekişmeli maçlar sonucunda Seyitnizam Bilgi Evi üyesi Alperen Aygün yarı finalde elenerek üçüncü oldu. Merkezefendi Bilgi Evi üyeleri Ataberk Kır ve Emirhan Deviren arasında gerçekleşen final maçında ise birinciliği Ataberk Kır kazandı.

Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcıları Sayın Ömer Arısoy ve Sayın Gökhan Kasap, Zeytinburnu İş Adamları Derneği Başkanı Sayın Ayhan Özsoy, Zeytinburnu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Mustafa Aydın'ın katılılımıyla gerçekleştirilen Satranç Turnuvası Ödül Töreni'nde ise kupa ve madalya almanın heyecanı vardı.

Turnuvanın birincisi olan Ataberk Kır, birincilik madalyasını, onur belgesini ve şampiyonluk kupasını Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcı Sayın Gökhan Kasap'tan aldı. Turnuvanın ikincisi olan Emirhan Deviren, ikincilik madalyasını ve onur belgesini Zeytinburnu Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ömer Arısoy'dan alırken, turnuvanın üçüncüsü olan Alperen Aygün'e üçüncülük madalyası ve onur belgesini, Zeytinburnu İş Adamları Derneği Başkanı Sayın Ayhan Özsoy takdim etti. Turnuvaya katılan tüm üyeler ise onur belgelerini Zeytinburnu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Mustafa Aydın'dan aldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Satrancın Şampiyonu Merkezefendi Bilgi Evi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement