Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz'ın Annesine Mektup - Son Dakika
Genel

Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz'ın Annesine Mektup

Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz'ın annesine mektupŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir grup öğrenci, öğretmenler gününde Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz'ı ve ailesini unutmadı.

21.11.2017 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz'ın annesine mektup

ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir grup öğrenci, öğretmenler gününde Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz'ı ve ailesini unutmadı.

Molla Ramazan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri 24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle, geçen yıl Siverek ilçesinde öğretmenlik yaparken ailesini ziyarete gittiği sırada terör örgütü tarafından Tunceli'de kaçırılıp şehit edilen Necmettin Yılmaz'ın annesine ulaştırılmak üzere mektup yazdı.

İmam Hatip Lisesinde eğitim gören 11/B sınıfı öğrencilerinin kaleme aldığı mektupta, öğrenciler şehit öğretmen Necmettin Yılmaz ve annesine duygu ve düşüncelerini aktardı.

Sınıf başkanı Necati Özkan imzasıyla yazılan mektupta öğrenciler, duygu ve düşüncelerini şu şekilde aktardı:

"Merhaba sevgili annemiz, sen koca yürekli bir annesin bunu biliyor musun? Çünkü sen bu vatan uğruna, oğlunu şehit vermiş bir annesin. Allah bizi de öğretmenimiz gibi bir mertebeye ulaştırır inşallah. Şehit Necmettin Yılmaz, sen gideli bir yıl bile olmadı, arkanda onlarca filizlenmeyi bekleyen fidanlar bırakarak sonsuzluğa gittin. Öğretmen demek anne demek, baba demek, Necmettin öğretmen o çocukların hem annesi ve hem de babası oldu. Ben o çocuklardan birisi değilim ama bizim başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk öğretmenliğin yüksek bir makam olduğunu öğretti. Kim bilir daha o çocuklara sevmeyi, gülümsemeyi öğretecekti. Seni aramızdan alan hain terör örgütü, yüreğimiz de gülen yüzünü ışığını hiçbir zaman söndürmeyecek."

"Sevgili annemiz, onlar bilsinler ki senin gibi anneler var oldukça, Necmettin Yılmaz gibi öğretmenlerimiz ve Ömer Halisdemir gibi askerlerimiz oldukça bu vatanı kimse bölemez" diye devam eden mektup ve şehit öğretmen Necmettin Yılmaz için hazırlanan ve üzerinde "Dünyanın her tarafında öğretmenler, insan topluluğunun en fedakar ve en saygın unsurlarıdır. Öğretmenler gününüz kutlu olsun Necmettin Yılmaz" yazılı plaket, 24 Kasım öğretmenler gününde şehidin annesine ulaştırılmak üzere postaya verildi.

Öğrenciler adına konuşan 11/B sınıf başkanı Necati Özkan ise yaptığı açıklamada, "24 Kasım Öğretmenler gününün yaklaşmasıyla beraber, bizde sınıfça Şehit Öğretmen Necmettin yılmaz anmak için ne yapabiliriz diye düşündüğümüz de, en iyi anmanın ailesine, özelikle annesine bir mektup yazıp yollamak olduğunu düşündük. Tüm sınıf olarak böyle bir mektup ve küçük bir hediye hazırlayıp gönderdik. Şehidin ailesinin kalbine küçükte olsa dokunabilirsek, bu bizim için büyük bir mutluluk ve şereftir. Bu mektubunuz ve hediyeniz 24 Kasın öğretmenler gününde inşallah ailesinin elinde olacaktır" dedi

Molla Ramazan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Abbas Polat, öğrencilerinin böylesi bir duyarlılığa sahip olmalarından dolayı teşekkür etti.

Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz\'ın Annesine Mektup
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz'ın Annesine Mektup - Son Dakika

  • AB Fonlarıyla Desteklenen SEECO Projesi Adana ve Mersin'de Tanıtıldı
    09 Mar AB Fonlarıyla Desteklenen SEECO Projesi Adana ve Mersin'de Tanıtıldı

    Avrupa Birliği tarafından fonlanan SEECO Projesi, Dünya Bankası koordinasyonuyla, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından Adana ve Mersin'de Çukurova Kalkınma Ajansı işbirliğiyle yürütülüyor. Proje, girişimciliği destekleyerek Türkiye'nin hedef bölgelerinde kadınların ve gençlerin geçim durumlarını iyileştirmeyi ve sosyal uyumlarına katkıda bulunmayı amaçlıyor. Proje kapsamında, Çukurova Bölgesi'nde yeni kurulacak işletmelere kuluçka ve hızlandırma programları uygulanacak ve girişimcilere yaklaşık 3 milyon Euro hibe desteği sağlanacak.

  • İstanbul'da Organize Suç Operasyonu: 13 Tutuklama
    09 Mar İstanbul'da Organize Suç Operasyonu: 13 Tutuklama

    İstanbul merkezli 3 ilde gerçekleştirilen operasyonda, suç işleyen 19 şüpheliden 13'ü tutuklandı. Şahısların, sermaye sahibi iş insanlarından haksız maddi menfaat temini amacıyla kasten öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, yağma amaçlı tehdit gibi suçlara karıştığı tespit edildi. Operasyonda 2 adet ruhsatsız tabanca ve 102 adet fişek ele geçirildi.

  • Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Adem Tuncer, Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilerle buluştu
    09 Mar Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Adem Tuncer, Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilerle buluştu

    Adem Tuncer, Vezirköprü Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilere meslek seçimi konusunda tavsiyelerde bulundu ve deneyimlerini paylaştı. Programa Vezirköprü Kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve diğer yetkililer ile öğrenciler katıldı.

  • Bozüyük Belediye Başkanı Kooperatif Üyeleriyle Buluştu
    09 Mar Bozüyük Belediye Başkanı Kooperatif Üyeleriyle Buluştu

    Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, S.S. Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'ni ziyaret ederek kooperatif üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Bakkalcıoğlu, kooperatif üyelerine teşekkür ederek, gelecek dönemde de işbirliği yapacaklarını belirtti.

  • Alanya'da yapılan trafik uygulamasında 234 araca 491 bin 818 TL ceza kesildi
    09 Mar Alanya'da yapılan trafik uygulamasında 234 araca 491 bin 818 TL ceza kesildi

    Antalya'nın Alanya ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından yapılan genel trafik uygulamasında 234 araç ve sürücüsüne toplamda 491 bin 818 TL para cezası kesildi. Ayrıca 9 araç trafikten men edilirken, 1 sürücünün ehliyetine el konuldu.

  • Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı
    09 Mar Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı

    Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Hastane yönetimi, kadın doktorlar, sağlık çalışanları ve hastaları da unutmayarak çiçek takdim etti. Hastane yönetimi, kadınların hayatın her alanında değer görmesi gerektiğini vurgulayarak tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

  • Adıyaman'da Gençlik ve Spor İl Müdürü, Beden Eğitimi Öğretmenleriyle Toplantı Yaptı
    09 Mar Adıyaman'da Gençlik ve Spor İl Müdürü, Beden Eğitimi Öğretmenleriyle Toplantı Yaptı

    Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, kent genelinde görev yapan beden eğitimi öğretmenleriyle bir araya gelerek istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda, eğitimin sporla birlikte hareket etmesi ve öğrencilerin beden olarak da eğitilmesi gerektiği vurgulandı. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun ise öğrencilerin sportif alanlarda da başarılı olmalarının önemine değindi ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında yapılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

  • Başakşehir'de Ramazan Etkinlikleri Başlıyor
    09 Mar Başakşehir'de Ramazan Etkinlikleri Başlıyor

    Başakşehir Belediyesi, Ramazan ayı için çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Başakşehir Kent Meydanı, Sular Vadisi ve diğer parklarda gerçekleştirilecek etkinliklerle Ramazan'ın manevi atmosferi yaşatılacak.

  • 'Mahzen-5' Operasyonunda Üç Organize Suç Örgütü Çökertildi
    09 Mar 'Mahzen-5' Operasyonunda Üç Organize Suç Örgütü Çökertildi

    Aydın'da gerçekleştirilen 'Mahzen-5' operasyonunda, üç ayrı organize suç örgütü çökertildi. Operasyon kapsamında yakalanan 18 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 6'sı tutuklandı. Operasyon sonucunda, nitelikli dolandırıcılık, resmi ve özel belgede sahtecilik suçlarından yaklaşık 220 milyon lira haksız kazanç sağlandığı tespit edildi. Ayrıca, operasyonlarda çok sayıda silah, casus kamera, sahte fatura fişleri ve sahte kimlikler ele geçirildi.

  • Zaman daraldıkça AK Parti'nin Yeniden Refah'a karşı söylemleri de sertleşiyor
    09 Mar Zaman daraldıkça AK Parti'nin Yeniden Refah'a karşı söylemleri de sertleşiyor

    Son dönemlerde Yeniden Refah'a yönelik söylemlerin sertleştiği AK Parti cephesinde dikkat çeken bir çıkış da Mustafa Elitaş'tan geldi. Aday göstermedikleri isimlerin başta Yeniden Refah Partisi olmak üzere diğer partilerde soluğu almasını sert bir dille eleştiren Elitaş, "Bize aday adaylığı için müracaat edenler, başka kapılarda geziyor. Sanki görücüye çıkmış gibi" ifadelerini kullandı.

  • İl Genel Meclisi Üyeleri Görevlerini Tamamladı
    09 Mar İl Genel Meclisi Üyeleri Görevlerini Tamamladı

    2024 yılları arasında görev yapan İl Genel Meclis üyeleri son toplantılarını gerçekleştirdi. İGM Başkanı Fazlı Koç, 5 yıllık süreçte yapılan çalışmalara değinerek, yeni meclis üyelerine başarılar diledi.

  • Şarkışla Belediyesi Filosuna 9 Yeni Araç Ekledi
    09 Mar Şarkışla Belediyesi Filosuna 9 Yeni Araç Ekledi

    Şarkışla Belediyesi, filosuna eklediği 9 yeni araç için tanıtım töreni düzenledi. Törene Kaymakam Samet Öztürk, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş ve diğer yetkililer katıldı. Belediye Başkanı Oğuz, araçların toplam değerinin 27 milyon lira olduğunu ve kredi kullanılmadan peşin alındığını belirtti. Yeni araçların ilçeye hayırlı olması temenni edildi.


Advertisement