Şehit ve Gazi Yakınına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şehit ve Gazi Yakınına Ziyaret

Şehit ve Gazi Yakınına Ziyaret

Diyarbakır ve Hakkari’de bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan Jandarma Astsb. Kd.Çvş. Yaşar Güller’in kardeşi Muammer Güller ve Gazi olan Serkan Bal’a Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Birimi Başkanı Taylan Şanlı ziyaret etti.

15.05.2014 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır ve Hakkari'de bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada şehit olan Jandarma Astsb. Kd.Çvş. Yaşar Güller'in kardeşi Muammer Güller ve Gazi olan Serkan Bal'a Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Birimi Başkanı Taylan Şanlı ziyaret etti.

Diyarbakır'ın Dicle kırsalında operasyona askeri araçla intikal ederken bölücü terör örgütü mensuplarının önceden döşediği mayının uzaktan kumandayla patlatılması sonucu 7 Mayıs 1999 tarihinde şehit düşen Jandarma Astsb. Kd.Çvş. Yaşar Güller'in kardeşi Muammer Güller ve 22 Nisan 2008 yılında Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Aktütün Karakolu Bayraktepe Mevkiinde BTÖ mensuplarıyla girilen çatışmada yaralanarak Gazi olan Serkan Bal'a, Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Birimi tarafından ziyaret edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şehit kardeşi Muammer Güller ve Gazi olan Serkan Bal, Sakarya Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Şehit Yakınları ve Gazi Hizmetleri Birimi Başkanı Taylan Şanlıya teşekkür ettiler. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit ve Gazi Yakınına Ziyaret - Son Dakika


Advertisement