Selin vurduğu Şanlıurfa'da olay yaratan iddia: Başkanın korumaları, tepkili halka silah çekti - Son Dakika
Güncel

Selin vurduğu Şanlıurfa'da olay yaratan iddia: Başkanın korumaları, tepkili halka silah çekti

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin bozguna uğrattığı Şanlıurfa, bu defa sel felaketiyle yüzleşti. 4 kişinin sulara kapılarak hayatını kaybettiği kentte çaresizlik yaşayan vatandaşlar, olayların ihmal ve yetersizlikten kaynaklandığı gerekçesiyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e tepki gösterirken, ortalığı karıştıran bir iddia tartışma konusu oldu. Beyazgül'ün korumalarından birinin vatandaşa silah çektiği ileri sürülürken, iddia kameralara yansıdı.

15.03.2023 15:15  Güncelleme: 15:19

Şanlıurfa'da dün akşamdan beri etkili olan sağanak sonucu bazı dereler taştı, araçlar suyun içinde kaldı. Kentte dün akşam saatlerinden itibaren etkisini sürdüren sağanak nedeniyle merkez Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde çok sayıda sokak ve cadde su altında kaldı.

ACI HABERİ VALİ AYHAN VERDİ: 4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Su baskınları nedeniyle bazı alt geçitler ile ana güzergahlarda ulaşımın güçlükle sağlanırken Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamayla kentte 4 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN BEYAZGÜL'E TEPKİ

Öte yandan Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından selin vurduğu Şanlıurfa'da vatandaşlar bölgede incelemelerde bulunan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e tepki gösterdi.

Sele teslim olan şehri karıştıran iddia! Başkanın korumaları tepki gösteren halka silah çekti

ZABITA VE POLİS BAŞKANA KALKAN OLDU

Sosyal medyaya düşen videolarda vatandaşların kalabalık bir ekiple selin vurduğu bölgede inceleme yapan Beyazgül'ün üzerine doğru yürüdükleri ve araya giren zabıta ve polis ekiplerinin başkana kalkan olarak o noktadan uzaklaştırdığı görülüyor.

Sele teslim olan şehri karıştıran iddia! Başkanın korumaları tepki gösteren halka silah çekti

"KORUMALARDAN BİRİ VATANDAŞA SİLAH ÇEKTİ" İDDİASI

Görüntülerin servis edilmesinin ardından ortaya atılan bir iddia ise büyük ses getirdi. Vatandaşların tepki gösterdiği Beyazgül'ün korumalarından birinin kalabalığa doğru silah doğrulttuğu ve bu hareketin gerilimi tırmandırdığı öne sürüldü. Görüntülerde kalabalıktan birinin başkanın uzaklaştırıldığı sırada "Sen vatandaşa silah çektin" dediği duyuluyor.

Selin vurduğu Şanlıurfa\'da olay yaratan iddia: Başkanın korumaları, tepkili halka silah çekti

Son Dakika Güncel Selin vurduğu Şanlıurfa'da olay yaratan iddia: Başkanın korumaları, tepkili halka silah çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ALI YANIK: Ekrem IMAMOĞLU gibi büyük bir başkana her büyük şehirlerin ihtiyacı vardır... İBB'de iktidardayken saganak yağmurda mısır çarşısı tezgahları su ile beraber yüzüyordu, lâkin Ekrem Başkan alt yapı sorununu çözdü o sorun ortadan kalktı... Ekrem Başkan'ın eksik yaptığı ne var, alt-yapı sorununu çözdü a haber gibi trol kanallarda reklamını yapmadı işini yaptı sadece... 63 122 Yanıtla
  • Burhan Kaya: Urfa’nın adamı değil silah üzerlerine bomba atsan gene korkmaz aksine daha da sinirlenir hesap sorar 34 70 Yanıtla
  • Ferdi dayfur: Depreme bahane buldular sıra sele geldi buna nasıl bahane bulacaklar bakalim 67 27 Yanıtla
  • ferhat: yine muhteşemlikler silsilesi. başkan yada koruması linç edilince bütün sorunlar çözülecek vatandaş rahata erecek yada vatandaşı vurunca başkan kime başkanlık edecek. oyun içinde oyun. selametle. 15 26 Yanıtla

Advertisement