Semiha Kibar'dan İhtiyaç Sahiplerine Tekerlekli Sandalye Bağışı - Son Dakika
Ekonomi

Semiha Kibar'dan İhtiyaç Sahiplerine Tekerlekli Sandalye Bağışı

- Semiha Kibar'dan ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye bağışıİSTANBUL - Hayırsever Semiha Kibar tarafından engelliler için bağışlanan 200 adet tekerlekli sandalyenin dağıtımına başlandı.

14.06.2017 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Semiha Kibar'dan ihtiyaç sahiplerine tekerlekli sandalye bağışı

İSTANBUL - Hayırsever Semiha Kibar tarafından engelliler için bağışlanan 200 adet tekerlekli sandalyenin dağıtımına başlandı. 44 tanesi Bakırköy'de bulunan Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nde düzenlenen iftar etkinliği öncesinde ihtiyaç sahiplerine verildi.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin iftar etkinliği öncesinde Semiha Kibar'ın bağışladığı 200 sandalyenin 44 tanesi Bakırköy'de dağıtıldı. Diğer tekerlekli sandalyeler ise Türkiye'nin diğer bölgelerindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. İftar yemeğine Semiha Kibar, eşi Kibar Holding Onursal Başkanı Asım Kibar, Fener Rum Patriği Bartholomeos, TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş ve ihtiyaç sahipleri katıldı.

İftar öncesi tekerlekli sandalyelerin dağıtımından sonra konuşan Semiha Kibar, "Tekerlekli sandalye bağışlamak benim adağımdı. Onu yerine getirmek istedim. Zaten yardım etmeyi çok seviyorum. Eşim ve ben elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerine yardımcı oluyoruz. Kendi adağım olduğu için kendime ait bağış. İnşallah devamı gelecek. Çocuklarımın alışması için onları da bu etkinliğe getirdim. Biz, ailece yardım etmeyi çok seviyoruz. İnşallah ihtiyaç sahibi insanlar bu yardımlardan memnun olurlar. Yeni tekerlekli sandalyelerini güle güle kullansınlar" şeklinde konuştu.

Yapılan bağıştan memnuniyetini dile getiren TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş, "Derneğimiz 1998 yılında kuruldu. 1998 yılında bizim için hayal olan şeyler, süreç içinde 81 ilde binlerin, onbinlerin özgürce hareket edebilmeleri için duyarlı vatandaşlarımızın desteği ile tekerlekli sandalyeleri temin edebildik. Bu etkinlik yine o günlerden biri. Manuel ve akülü sandalyeler bugün ihtiyaç sahiplerini buldular. Bunun için Semiha hanıma yürekten teşekkür ediyoruz" dedi. Yeni tekerlekli sandalyelerine kavuşan ihtiyaç sahipleri Semiha Kibar'a teşekkürlerini ifade ettiler. Etkinlik iftar yemeğinin ardından son buldu.

Semiha Kibar\'dan İhtiyaç Sahiplerine Tekerlekli Sandalye Bağışı
Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Semiha Kibar'dan İhtiyaç Sahiplerine Tekerlekli Sandalye Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement