''Sevenler'' çok sevildi! - Son Dakika
Güncel

''Sevenler'' çok sevildi!

. Kınay Production etiketiyle yayınlanan ''Sevenler'' şarkısı dinleyenlerden tam not almaya devam ederken, sanatçı ikinci single çalışmasıyla, kitlesini büyütüyor.

10.07.2019 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rap müziğin yükselen ismiGökhan Akça , '' Sevenler '' şarkısıyla dijital platformlarda hızla yükselmeye devam ediyor

Rap dünyasında, yerine sağlam adımlarla oluşturan genç isim, sevenler şarkısını ''Zeus Kabadayı' 'yönetmenliğinde taçlandırdı.15 milyon seyirci kitlesinin beğesine sunduğu ''Sevenler'' şarkısının klibi Türkiye'nin en büyük izlenen kanalı Netd kanalında, büyük bir ilgiyle yükselişe devam ediyor.

''Sevenler'' şarkısından sonra yayınlacağı 2 tekli çalışmasının da hazırlıklarına devam eden başarılı rap sanatçısı Gökhan Akça, ilerleyen zamanlarda yıldız isimlerle karma bir albüme imza atmaya hazırlanıyor.

Müziğin kırılma döneminde olduğu şu sıralarda, rap müziği gençlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Sözlerinde gerçeği anlattığını ifade eden sanatçı , başarı elde etmiş olan Joker, Allame gibi isimlerin rap müziğinde başarı elde etmişsanatçı olduğunu ifade ederekbeğenisini dile getirdi.

'' Son zamanlarda Aranan Kan, Rap ! ''

Araç sürerken şarkısının sözlerini belirlediğini söyleyen ''Akça'' hislerim, şarkılarımı belirliyor, rap müziği melodisi yüksek ve enerjili bir tür. Hislerle bütünleştiğinde, rap sevmeyen bile kendisini o şarkıda bulabiliyor. İnsanlar Teknolojinin gelişmesiyle farklı arayışlarla girdi, sürekli duydukları melodilerden kelimelerden, aynı ifade ediş şekillerinden sıkıldığını fark etti. Rap tam olarak bu noktada aranan kan oldu diyebiliriz ''dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ''Sevenler'' çok sevildi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement