Sezonun En Gözde Güzellik Ürünleri! - Son Dakika
Kadın

Sezonun En Gözde Güzellik Ürünleri!

Sezonun En Gözde Güzellik Ürünleri!

Sonbahar kış aylarının en etkileyici kadını olmak istiyorsanız, sizin için seçtiğimiz bu ürünleri mutlaka denemelisiniz!

17.10.2012 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Molton Brown - Paradisiac Pink Pepperpod Serisi

Molton Brown kurulduğu günden bu yana keyfi ve lüksü bir arada sunuyor. Farklı coğrafyalardan elde ettiği bitki esansları ve egzotik yağlarla yarattığı ürünleri ile kalpleri fetheden Molton Brown, bu seride tropikal pembe biberin egzotik etkisini ve büyüleyici kokusunu hayatınıza taşıyor...

Kiehl's Midnight Recovery Concentrate

Kiehl's in Avrupa'da en çok satan ürünü Midnight Recovery Complex, siz uyurken gece boyu çalışıyor. İçerdiği botanik yağlar ile ışıltılı, pürüzsüz ve sağlıklı bir cilt görünümü vaat ediyor. Sadece Kiehl's mağazalarında satılan ürünü Akmerkez AVM, AquaFlorya AVM, Büyüka AVM, Marmara Forum AVM ve Bağdat Caddesi Kiehl's mağazalarından temin edebilirsiniz.

Estee Lauder - Sumptuous Extreme Maskara

Kirpiklerinin etkileyici bir uzunluğa ve sıra dışı bir hacme sahip olmasını hangi kadın düşlemez? Kirpikleri yoğunlaştırma ve dolgunlaştırma özelliğine sahip üç boyutlu fırçası ile takma kirpik efekti yaratan bu maskara, kadınların düşlerini gerçeğe dönüştüreceğe benziyor. İçeriğindeki gerçek siyah inciler ile aydınlık bir görünüm yaratıyor, gözleri daha iri ve parlak gösteriyor. Topaklanma yapmıyor. Fırçasının büyük olması ve üçgen şekli maskaranın kolaylıkla en uçtaki kirpiklere bile erişmesini sağlıyor.

Kiehl's Powerful Strength Line-Reducing Concentrate - Yaş Giderici Krem

Saf Retinol kadar etkili olan bu ürün cilde sürekli %10.5 saf C vitamini takviyesi yaparak cilt dokusunu iyileştiriyor. Ağız çevresinden çeneye doğru inen çizgileri ve göz çevresindeki derin çizgileri tedavi ederek, oluşumunu azaltıyor.

Pastel - 2012 Nail Foundation - Sonbahar kış renkleri

Pastel'in Sonbahar Kış sezonu için çıkardığı seri ten renklerinden koyu kahve tonlarına kadar uzanıyor. İlk sürüşte renk verme özelliği, örtücü ve kalıcı Patentli formülü ve sararmayı önleyici UV filtreli içeriğiyle Pastel Oje el ve ayak güzelliğinizi tamamlıyor. Avrupa standartlarında üretilen Pastel ojede sağlığa zararlı Toluene, DPT (Dibutyl Phthalate), Camphor ve Formaldehyde resin maddelerin hiçbiri bulunmuyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Sezonun En Gözde Güzellik Ürünleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement