Side Resort Hotel "En İyi Aile Oteli" Seçildi - Son Dakika
Ekonomi

Side Resort Hotel "En İyi Aile Oteli" Seçildi

Side Resort Hotel "En İyi Aile Oteli" Seçildi

Thomas Cook tarafından müşterileri arasında yapılan bir anketle belirlenen konaklama tesislerine ödülleri törenle verildi.

22.05.2013 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Thomas Cook tarafından müşterileri arasında yapılan bir anketle belirlenen konaklama tesislerine ödülleri törenle verildi. Anket sonuçlarına göre, Side Resort Hotel "En İyi Aile Oteli" seçildi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Side Resort Hotel'de düzenlenen törene Thomas Cook Northern Europe CEO'su Lars Löfgren, Side Belediye Başkanı Abdulkadir Uçar, Manavgat Sidet Turizm Otelciler Birliği (MASTOB) Başkanı Cengiz Haydar Barut, Alanya Turistik İşletmeciler ve Otelciler Derneği (ALTİD) Başkanı Gülçin Güner ve turizm sektörü temsilcileri katıldı.

Bastıyalı Turizm'e ait Side Resort Otel'de gerçekleşen davette açılış konuşmasını Astral Seyahat Acentası Genel Müdürü Gülşah Bastıyalı yaptı. Uzun zamandır iyi işbirliği içinde birbirine destek olan büyük bir aileyi bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bastıyalı, "İnanıyorum ki başarımızın sırrı, işimizi yüreğimizi vererek yapıyor olmamız. İşimiz misafirlerimiz için mutlu tatil deneyimleri oluşturmak. Bu bizim için bir yaşam tarzı. Biz bu yaşam tarzına hayata bağlandığımız tutkuyla bağlıyız" dedi.

Bir Bastıyalı işletmesi olan Astral Seyahat olarak bu ailenin bir parçası olmaktan onur duyduğunu ifade eden Gülşah Bastıyalı, bu verimli işbirliğinin daha uzun yıllar devam etmesini diledi.

Thomas Cook Northern Europe CEO'su Lars Löfgren ise Thomas Cook'un geçen 12-18 ay zarfında zor zamanlar yaşadığını ancak Kuzey Avrupa Grubu olarak çok iyi iş çıkardıklarını vurguladı. Geçen hafta yarı yıl performansının anons edildiğini hatırlatan Löfgren, işlerin iyiye gittiğini gördüklerini ve gelecek birkaç yılı daha finanse edecek güce ulaştıklarını belirtti. Bu sayede Thomas Cook'un kesinlikle geri döndüğünü vurgulayan Löfgren, yaşanan süreçten herkesin çok şey öğrendiğini, artık ne yapıp yapmamaları gerektiğini bildiklerini ifade etti. Önümüzdeki süreçte birçok değişiklik gözlemleneceğine değinen Lars Löfgren, sadece Kuzey Avrupa Grubu olarak değil, bir bütün olarak Thomas Cook'un otellere daha fazla odaklanacağını bildirdi. Löfgren konuşmasına şöyle devam etti:

"İnsanlar bizden tatil satın aldıklarında asıl istedikleri şey oteldeki deneyimleridir. Uzun yıllardır Kuzey Avrupa Grubu olarak müşterilerimiz için eşsiz ürünler yaratma çabası içerisinde olduk. Bu durum İngiltere ve Almanya pazarı için geçerli değildi. Önümüzdeki birkaç yıl boyunca planımızın en önemli bölümü partnerlerimizle birlikte müşterilerimiz için farklı ürünler bulmak ve geliştirmek olacak. İnanıyorum ki tüm partnerlerimiz bunda önemli rol oynayacak. Bu değişimden hem tur operatörü hem de otelciler fayda sağlayacak. Ayrıca, zor zamanlarımızda mağdur ettiğimiz siz otelci dostlarıma da desteğiniz için teşekkür ederim. Bu zor süreçteki sürekli desteğinizden ötürü sizlere gerçekten teşekkür ederim."

EN BEĞENİLEN TÜRK OTELLERİ

Resort ve Oteller Direktörü Peter Grandel, TCNE'nin misafirlerle birebir görüşme ve elektronik anket yöntemiyle alınan geri bildirimlerle oluşturduğu memnuniyet rakamları doğrultusunda şekillenen "Kalite Puanları"na göre dünya çapında dereceye giren Türk otellerini takdim ederek, misafirlerin layık gördüğü diplomaları verdi.

Thomas Cook'un önemli konsept otel sınıflandırmalarından biri olan Family Garden kategorisinde 2011 yılında olduğu gibi 2012 yılında da dünyanın en iyi oteli seçilen, aynı zamanda Tripadvisor Traveller's Choice Ödülü sahibi Side Resort Hotel adına birincilik ödülünü Genel Müdür Şahin Turan teslim aldı. Yaptığı konuşmada istikrarlı başarılarının sırrını her bir misafir yorumuna verdikleri öneme bağlayan Turan, aldıkları ödüllerin doğru yolda olduklarını gösterdiğini belirtti.

Aynı kategoride dünyanın en iyi ikinci oteli seçilen Sun Park Garden adına ödülü Genel Koordinatör Ekrem Curnal teslim aldı.

BELEK OTELLERİ DE LİSTEDE

Gecede bir diğer memnuniyet diplomasını "Dünyanın En İyi 10 Oteli" kategorisinde iki otel ile dereceye giren Gloria Grubu'nu temsilen Satış Müdürü Ülkü Yaşar aldı. Gloria Golf Resort ve Gloria Verde Resort ile birlikte "Dünyanın En İyi 10 Oteli" listesinde yer bulan bir diğer Belek oteli, Cornelia Diamond Gold Resort ve SPA oldu. Cornelia Diamond adına ödülü alan Genel Müdür Zafer Alkaya katılımcılara teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Side Resort Hotel 'En İyi Aile Oteli' Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement