Simav'ın En Havalı Caddesi - Son Dakika
Yerel

Simav'ın En Havalı Caddesi

Simav\'ın En Havalı Caddesi

Kütahya Simav'a bağlı 3 bin 800 nüfuslu Çitgöl beldesinde aydınlatma direkleriyle farklı bir hava kazanan Çevre Yolu ışıl ışıl oldu.gerçekleştirdikleri aydınlatma çalışmalarının akşamları beldesine ayrı bir hava kattığını ve hemşerilerinden övgüler aldığını bildirdi.

12.01.2012 13:01

Kütahya Simav'a bağlı 3 bin 800 nüfuslu Çitgöl beldesinde aydınlatma direkleriyle farklı bir hava kazanan Çevre Yolu ışıl ışıl oldu.

Belediye Başkanı Recep Yalçın, Simav girişindeki

2 kilometrelik çevre yolunda

gerçekleştirdikleri aydınlatma çalışmalarının akşamları beldesine ayrı bir hava kattığını ve hemşerilerinden övgüler aldığını bildirdi.

Belediyenin işlettiği 230 yataklı kaplıcaları sayesinde her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırladıklarını ifade eden Başkan Yalçın, nüfus yoğunluğu itibariyle Simav'ın ikinci büyük yerleşim birimi konumundaki beldesini geliştirmek, çağdaş ve modern bir kente dönüştürmek için çaba sarf ettiğini bildirdi.

Aydınlatma çalışmaları ile ışıl ışıl olan çevre yolunun benzerini 1,5 kilometrelik kaplıca yönündeki cadde de uygulamak istediğini ifade eden Başkan Yalçın, "Çitgöl halkı hizmetlerin en iyisine layık. Hemşerilerime hizmet ederken kaliteden ödün vermiyorum. Gezip dolaştığım yerlerde gördüğüm yenilikleri her derde deva şifalı suları ile ünlü turistik beldemde de uygulamaya çalışıyorum. 2 dönemdir hizmet verdiğim hemşerilerimi seviyorum" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Simav'ın En Havalı Caddesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement