Sındırgı'da, "Teröre Lanet, Polise Destek" Yürüyüşü Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Sındırgı'da, "Teröre Lanet, Polise Destek" Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde, İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştirilen terör saldırısını protesto etmek amacıyla "Teröre Lanet, Polise Destek" yürüyüşü düzenlendi.

13.12.2016 01:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde, İstanbul Beşiktaş'ta gerçekleştirilen terör saldırısını protesto etmek amacıyla "Teröre Lanet, Polise Destek" yürüyüşü düzenlendi.

Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve binlerce vatandaşın katıldığı yürüyüş, Sındırgı Atatürk Devlet Hastanesinin önünde başladı. Sındırgı İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde duran vatandaşlara, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak ve polisler çiçek verdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde konuşan Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, "Asla diz çöktüremeyeceksiniz. Bu millet size karşı galip gelecek. İçeride ve dışarıdaki bütün düşmanlarımıza karşı tek yüreğiz. Emniyetiyle, kadınıyla, erkeğiyle biriz, beraberiz, güçlüyüz. Emniyet teşkilatımızın başı sağ olsun. Allah bir daha bu ülkeye böyle acılar göstermesin. Şehitlerimize rahmet eylesin, yaralılarımıza acil şifalar versin. Rabbim acımızı bir an önce dindirsin." dedi.

Yavaş, konuşmasının ardından elindeki Türk bayrağını İlçe Emniyet Müdürü Çatak'a teslim ettikten sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla yürüyüş devam etti.

Yürüyüş esnasında slogan atan ve tekbir getiren vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı'nda yürüyüşü bitirdi. Cumhuriyet Meydanı'nda Yağcıbedir Mehteran Takımı'nın mini konserinin ardından şehitler için Kuran-ı Kerim okunmasıyla etkinlik sona erdi.

Sındırgı\'da, "Teröre Lanet, Polise Destek" Yürüyüşü Gerçekleştirildi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sındırgı'da, 'Teröre Lanet, Polise Destek' Yürüyüşü Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement