Nikahtan Sonra Kenan İmirzalıoğlu'dan İlk Açıklama - Son Dakika
Magazin

Nikahtan Sonra Kenan İmirzalıoğlu'dan İlk Açıklama

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Balıkesir'de dünyaevine girdi. İmirzalıoğlu, nikahın kıyılmasının ardından "Çok şükür, Allah tamamına erdirdi" dedi.

14.05.2016 21:59  Güncelleme: 23:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncular Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yapılan törenle dünyaevine girdi. İmirzalıoğlu, nikahın kıyılmasından sonra gazetecilere açıklamada bulundu. İmirzalıoğlu, "Çok şükür, Allah tamamına erdirdi. Buraya kadar geldiniz, iki gündür çok ciddi bir efor sarf ettiniz. Bunun farkındayız. O yüzden size 'merhaba' demek istedik." dedi.

YAKLAŞIK 300 DAVETLİ KATILDI

Cunda Adası'nda, Ortunç Koyu'nda bir otelde gerçekleştirilen nikah törenine, Uğur Yücel, Osman Sınav, Bergüzal Korel, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Ebru Akel, Sarp Akkaya, Güven Kıraç gibi sanat dünyasından isimlerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 300 davetli katıldı.

İMİRZALIOĞLU ÖZEL DİKİM SMOKİN GİYDİ

Sinem Kobal, Tuvana Büyükçınar imzalı gelinlik, Kenan İmirzalıoğlu ise özel dikim smokin giydi.

NİKAH ALANINA DÜĞÜN MARŞIYLA GİRDİLER

Çift, nikah alanına düğün marşı ile girdi ve Ta Tragoudia Mou şarkısı eşliğinde konuklar arasından yürüdü.

NİKAHTAN SONRA KONUKLAR YEMEK ALANINA GEÇTİ

Düğünde, çiftin nikahını Ayvalık Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Selda Kaplan kıydı. Sinem Kobal'ın vefat eden teyzesi Gülay Dereci'nin eşi Erdal Dereci ile Ahmet Sınav, nikah şahitleri oldu.

Nikahtan sonra konuklar yemek alanına geçti. Çift, ilk danslarını ise Fly to the Moon adlı şarkı eşliğinde yaptı.

BASIN MENSUPLARININ KARŞISINA ÇIKTILAR

Gazetecilerin alınmadığı düğünde, nikahın kıyılmasının ardından bir süreliğine otelin dışına çıkan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti, basın mensuplarına poz verdi.

İmirzalıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, mutluluğunu dile getirdi.

İMİRZALIOĞLU: ÇOK ŞÜKÜR, ALLAH TAMAMINA ERDİRDİ

Bu saatten sonra söylenecek tek bir söz olduğunu belirten İmirzalıoğlu, "Çok şükür, Allah tamamına erdirdi. Buraya kadar geldiniz, iki gündür çok ciddi bir efor sarf ettiniz. Bunun farkındayız. O yüzden size 'merhaba' demek istedik." diye konuştu.

Kobal ise çok heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade etti.

Nikahtan Sonra Kenan İmirzalıoğlu\'dan İlk Açıklama
Kaynak: AA

Son Dakika Magazin Nikahtan Sonra Kenan İmirzalıoğlu'dan İlk Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • SAMPIYON: Kenan la arda ayni gün sampiyon oldu... 19 6 Yanıtla
  • Harbi: Ülkede o kadar sorun sıkıntı varken böyle boş şeylerle halkın kafasını karıştırıyor. Lan oğlum insanlar geçim sıkıntısı içinde bir yandan şehit haberleri.Kenan evlenme ne olur evlenmesi ne olur 10 1 Yanıtla
  • Kerem: Kenan biz seni deliyurek bilirdik.sen bozuk mide ciktin.hicmi barca maçına denk gelmicen tvde zapping yaparken.koca agir başlı adamsın.yakistimi sana çoluk çocuğun kenara attığı bozuk sevgilisi.oğlun olursa adinida arda koy bari.bozuk mide kenan. 4 4 Yanıtla
    nazlı: arda adammı ki 0 0
  • A: Kenan nikah sonrası gazetecilere açıklama yaptı: Boşanıyoruz. 4 0 Yanıtla
  • ozgurr: kenan baska kari bulamadin mi sen 2 1 Yanıtla
    nazlı: sinem erkek kıtlığımı vardı 0 0
  • KEŞKE TANTANALI DÜĞÜNLER OLMASAYDI. : ALLAH TÜM EVLENELERİ MESUT VE BAHTİYAR ETSİN.İSTER SİBEL İSTER SÜMEYYA HER İKİSİNE MUTLULUKLAR DİLİYORUM.BİR YASTIKTA KOCARLAR İNŞALLAH. "YANLIZ ŞEHİTLERİMİZİN ACI HABERLERİ GELİRKEN BÖYLE İZDİVAÇLARIN YAYINLANMASINDAN YANA DEĞİLİM.ÇÜNKÜ İÇİM ACIYOR. 3 0 Yanıtla
  • AyNur: Ay tamam evlencek..evleniyo..evlendi.. simdi dügün sonrasi ne demiş of yeter 2 1 Yanıtla
  • rahmetli: denedi deneyin Bir kac ay sonra bosanacaklar magazin haberlerine yeni malzeme cikti bekleyelimde gorelim 1 1 Yanıtla

Advertisement