Sivas Belediye Meclis Üyeleri Veda Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yerel

Sivas Belediye Meclis Üyeleri Veda Yemeğinde Buluştu

Sivas Belediye Meclis Üyeleri Veda Yemeğinde Buluştu

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp geride kalan 5 yıllık görev sürecinde birlikte çalıştığı belediye meclis üyeleriyle veda yemeğinde bir araya geldi.

18.03.2014 11:40

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp geride kalan 5 yıllık görev sürecinde birlikte çalıştığı belediye meclis üyeleriyle veda yemeğinde bir araya geldi.

Selçuklu sosyal tesislerinde düzenlenen yemeğe Başkan Ürgüp eşi Makbule Ürgüp, Büyük Birlik Partisi ve AK Parti belediye meclis üyeleri ve eşleri ile çocukları da katılırken meclis salonu görevlileri de hazır bulundu.

Yemek programında konuşan Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, "Birbirimizi üzecek kıracak bir iş yaptığımızı düşünmüyorum. Partililer gelip geçicidir. Türkiye Cumhuriyeti kurulalı yüzlerce parti gelip geçmiştir. Nice köklü partililer geldi geçti. Partileri hafife aldığımdan değil, insanlığı ön plana çıkarmaya gayret gösteriyorum. İnsanlık ve dostluk en önemli erdemlerdir, bunların kalıcı olduğunu düşünüyorum" dedi.

AK Parti grubu adına söz alan Erdoğan Yuvacı ise, hayatını kaybeden belediye meclis üyeleri İbrahim Demirkan ve Atilla Yüksel'i rahmetle anarak, "5 yıllık hizmet sürecinde kader birliği yaptık. Başkanım biz bir ağacın dalları gibiyiz. Farklı siyasi partilerde görev almış olabiliriz ama farklı düşünmüyoruz, farklı yaşamıyoruz. Şehrimiz adına alacağınız her olumlu kararda yanınızda olacağız demiştik. Çok saygın verimli ve faydalı bir meclis süreci yaşadık. Çok güzel dostluklar kurduk" şeklinde konuştu.

Büyük Birlik Partisi adına söz alan Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Demirok ise; "Görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret gösterdik. Falan veya filan partili demedik. Mecliste bu hassasiyete bütün arkadaşlarımız ve özellikle başkanımız da bu konudaki gayretiyle örnek oldu. Yola çıkınca sevgili İbrahim ve Atilla kardeşimizle yola çıktım ama Rabbim bize onlarsız bu görevi tamamlamayı nasip etti. Hep hayırla yad edilecek bir meclis yaşadık. Bundan sonraki gelecek arkadaşlarımız da güzel şeylere hep birlikte imza atacaklardır. Benim temennim budur." dedi.

Program plaket töreninin ardından sona erdi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Belediye Meclis Üyeleri Veda Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement