Sivas Suşehri'nde 'Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Sivas Suşehri'nde 'Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Yürüyüşü

Suşehri'nde 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek yürüyüşüSİVAS'ın Suşehri ilçesinde Suriye'nin Afrin kendine yönelik başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı'ne destek amacıyla yürüyüş düzenlendi.

09.02.2018 17:53

Suşehri'nde 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek yürüyüşü

SİVAS'ın Suşehri ilçesinde Suriye'nin Afrin kendine yönelik başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı'ne destek amacıyla yürüyüş düzenlendi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin 20 Ocak'ta başlattığı Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele eden Mehmetçikler için Suşehri'nde yürüyüş düzenlendi.

İlçe Kaymakamlığı ile Belediye tarafından düzenlenen yürüyüş Balhatun Camisinde kılınan Cuma namazı sonrası başladı. Cami önünde toplanan yaklaşık 2 bin kişilik grup Askerlik Şubesine kadar çeşitli sloganlarla yürüdü. Yürüyüşe katılanlara Kaymakamlık tarafından 1800 adet Türk bayrağı dağıtıldı. Yürüyüş sonrası konuşan Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu katılım sağlayan ilçe halkına teşekkür ederek, Afrin, Türkiye için ölüm kalım meselesi. Biz mücadelemize devam edeceğiz. Hiç bir terör örgütüne geçit vermeyeceğiz. Bizim milletimiz asker bir millet. Hiç merak etmeyin, herkes bir şey söylüyor ama şunu bilmiyorlar ki Türk milletini uyandırdılar. Uyuyan devi uyandırdılar. Bizim etrafımızda her türlü pisliği çeviriyorlar, her şeyi yapıyorlar ama Türk Milletini hesap edemiyorlar. Bizim milletimiz asker doğan bir millet. Kadınıyla, erkeğiyle mücadele eden bir millet. Allah ordumuzu muzaffer etsin. İnşallah bu köpeklerin hepsini yerle bir edeceğiz. Hiç merak etmesinler, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Şu anda Afrin'de olan askerimizin yüz mislisi hazır beklemektedir dedi.

Kaymakam Uzunoğlu daha sonra yanında getirdiği Türk Bayrağını öpüp Garnizon Komutanı Teğmen Tayfun Kışlak'a teslim etti. Program sonunda İlçe Müftüsü Yaşar Kaşkaya tarafından Mehmetçik ve şehitler için dua edildi.

Sivas Suşehri\'nde \'Zeytin Dalı Harekatı\'na Destek Yürüyüşü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sivas Suşehri'nde 'Zeytin Dalı Harekatı'na Destek Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement