Sivas'ta da Haklısınız Diğerinde De" - Son Dakika
Spor

Sivas'ta da Haklısınız Diğerinde De"

Sivas\'ta da Haklısınız Diğerinde De"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım “Artık hakem hatalarının masumluğuna inancımızı yitirdik” diye konuştu.

27.02.2014 08:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aziz Yıldırım, asbaşkanlar Deniz Tolga Aytöre, Ömer Temelli ile genel sekreter Mahmut Uslu, son haftalardaki gelişmeleri değerlendirmek için dün TFF’nin İstinye’deki binasında, Yıldırım Demirören ve Cengiz Zülfikaroğlu ile 1.5 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Çıkışta kimsenin açıklama yapmadığı toplantıda neler konuşuldu?

İlk olarak toplantıda, geçen aylarda Aziz Yıldırım’la sert bir tartışma yaşayan Ufuk Özerten ve Servet Yardımcı yer almadı. Oldukça olumlu bir havada geçen görüşmede Fenerbahçe, son haftalarda yaşananlardan sonra hakem hatalarının masumluğuna inançlarını yitirdiklerini belirtti. Aziz Yıldırım, “MHK Başkanı Zekeriya Alp’in dürüstlüğüne inanıyoruz. Ama yapılan bariz hatalar canımızı yaktı. Çok üzüldük” dedi.

Sarı-lacivertliler ayrıca PFDK ve Tahkim Kurulu’nun önceki TFF’nin devamı olduğunu düşündüklerini iletip değişikliğe gidilmesini talep etti. Yıldırım Demirören ise F.Bahçe’nin şikayetlerinde haklı olduğunu belirtip “Sivas’ta da haklısınız diğerlerinde de. Ama hakemler konusunda hiç bir art niyet olmadığına inanın. Zekeriya Alp konuya hassasiyetle yaklaşıyor. Merak etmeyin her geçen gün daha iyiye gideceğiz” dedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Sivas'ta da Haklısınız Diğerinde De' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement