Sivas'ta "Kitap Okuma Etkinliği" Yarışması - Son Dakika
Güncel

Sivas'ta "Kitap Okuma Etkinliği" Yarışması

Sivas'ta okullar arasında düzenlenen "Kitap Okuma Etkinliği" yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

01.11.2017 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas'ta okullar arasında düzenlenen "Kitap Okuma Etkinliği" yarışmasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik düzenlenen "Kitap Okuma Etkinliği" yarışmasında dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi.

Müdürlük toplantı salonunda gerçekleştirilen ödül törenine, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Şube Müdürü Malik Erdoğan, Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Savaş Korkmaz ile Sivas Bilişim Teknolojileri Müdürü Bilge Kaya katıldı.

Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Altınsoy, vatanını, bayrağını, milletini seven nesiller yetiştirilmesi gerektiğini belirterek, bu noktada öğretmenler başta olmak üzere herkese büyük görevler düştüğünü vurguladı.

Altınsoy, daha sonra yarışmada dereceye giren Mustafa Kemal Atatürk 11. sınıf öğrencilerinden birinci Halime Yılmaz ve ikinci Hatice Aslan ile yarışmada üçüncü olan Sivas Bilişim Teknolojileri 11. sınıf öğrencisi Emre Keleş'i altın ve çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sivas'ta 'Kitap Okuma Etkinliği' Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement