Duman yüzünden birbirine giren iki ailenin tekmeli yumruklu kavgası kamerada - Son Dakika
3.Sayfa

Duman yüzünden birbirine giren iki ailenin tekmeli yumruklu kavgası kamerada

Denizli'de iki aile arasında 'vişne şurubundan çıkan duman' sebebiyle kavga çıktı. Sokakta yaşanan kavgada tekmeler ve yumruklar havada uçuştu, 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

10.08.2020 00:54  Güncelleme: 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde, ekmek evinde vişne şurubu hazırlarken çıkan duman nedeniyle Tekdemir ve Tokdemir aileleri arasında kavga çıktı. Sokak ortasında yaşanan tekmeli-yumruklu kavga bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, olayda Tekmedir ailesinin bazı üyeleri hafif yaralandı, 4 kişi de gözaltına alındı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Başkarcı Mahallesi'nde meydana geldi. Tekdemir ve Tokdemir aileleri arasında, bahçe içindeki ekmek evinde bulunan ocakta kaynatılan vişne şurubunun dumanının etrafa yayılması nedeniyle tartışma çıktı.

YUMRUK VE TEKMELERLE SALDIRDILAR

Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, kalabalık iki ailenin üyeleri sokak ortasında birbirlerine yumruk ve tekmelerle saldırdı. Bazı mahalle sakinleri kavgayı ayırmaya çalışırken, polise de haber verildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri kavgaya güçlükle ayırırken, olayda hafif şekilde yaralanan Süleyman Tekdemir, annesi Fikriye Tekdemir ile Ahmet Tokdemir, sağlık ekiplerince Servergazi ile Denizli Devlet Hastanesi'nekaldırıldı. Polis ekiplerinin yatıştırdığı kavga sonrası mahallede güvenlik önlemi alındı.

Polis, olaya karıştığını belirlediği 4 kişiyi gözaltına aldı.

KAVGA KAMERADA

İki aile arasında, duman nedeniyle çıkan kavga bir marketin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, kalabalık iki aile üyelerinin sokak ortasında birbirlerine yumruklarla ve tekmelerle saldırması yer aldı.

İki aile, 'vişne şurubundan çıkan duman' nedeniyle sokak ortasında kavga ettiler
İki aile, 'vişne şurubundan çıkan duman' nedeniyle sokak ortasında kavga ettiler
Duman yüzünden birbirine giren iki ailenin tekmeli yumruklu kavgası kamerada
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Duman yüzünden birbirine giren iki ailenin tekmeli yumruklu kavgası kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • TARİK: DOĞUDA OLSAYDI 5 ÖLÜ 3 YARALI OLURDU 1 4 Yanıtla
    YOK: DOĞUDA OSURUKTAN OLAYLARA KAN DÖKÜLMEZ 4 0 Ali: Ah ulan İzmir de doğdum. DOĞU ya atandım. Başta senin gibi cahilce konuşuyordum ama memur olarak Doğu ya atandım. Şunu gördüm. Kesinlikle Batı da olmayan insanlık adamlarda var. Vallahi kesinlikle suç oranı çok az. Hırsızlık falan hemen hemen hiç olmaz. Adamların kavgası namus, onur, gurur için oluyor yoksa kimse 5 TL için birbirini öldürmüyor ki zaten öldürme en son çare olarak görülür çünkü dine bağlı oldukları için canlıya zarar vermeyi düşünmek hiçbir çözüm yoksa en son çare o da nadiren tek tük. İzmir de 5 Tl için birbirni öldüren yüzlerce insan var. Hırsızlık had safhada yani suç hrr an olur DOĞU İNSANI GÜZELSİNİZ HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM LÜTFEN BU IRKÇI KÖPEKLERE UYAMAYALIM BUNLAR KORKAK SOYTARI 1 0 Hakkı: Doğu insanı kadar mert olsaydın keşke. Adamlar İnsanlar Canlar 1 0
  • Demirci : Tahammül kalmamış komşuluk kalmamış zannımca bu şurup her sene yapılan bir içecek e be kardeşim insanlar bunu bilerekmi yapıyorlarda hemen kavgaya tutuşuyorsunuz ayıp değilmi 2 2 Yanıtla
  • kemal çelebi: toplumca tamamız artık çatacak yer arıyoruz 4 0 Yanıtla
  • asd: cahil surusu 3 0 Yanıtla
  • Muzdarip: Datcanin tatil yöresinde adamlar bahçede fırın yaptırıp odun yakarak bahçede ekmek,gözleme yapıp ateşte kazan kaynatıyorlar. Herkes köyüne gitmeli.Ne köylü ne kentli. Ucube bir kültürsüzlugun içinde. 2 1 Yanıtla
  • -: kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok 3 0 Yanıtla
  • xyz: tv lerde sosyal medya da günlük hayatta kısacası her yerde olumsuzluk,kavga,şiddet,taciz,tecavüz,kadın şiddeti,çocuk eziyeti,hayvana zulüm...ülke çığrından çıkmış,kimse insan görmek istemez olmuş...toplum olarak çok ciddi tedaviye ihtiyacımız var. 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement