Son dakika gündem haberleri! Dünyada ve Türkiye'de son 24 saatte yaşanan olaylar - Son Dakika
Güncel

Son dakika gündem haberleri! Dünyada ve Türkiye'de son 24 saatte yaşanan olaylar

Son dakika gündem haberleri! Dünyada ve Türkiye\'de son 24 saatte yaşanan olaylar

Taciz iddiası mahalleyi karıştırdı, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye-Irak tezkeresine "Hayır" oyu veren CHP ve HDP'ye tepki gösterdi, aşiret, düğünlerinde takılan fazla altın sonrası yeni karar aldı gibi son dakika gündemde yer alan haberlerin detayları bu sayfada yer almaktadır.

27.10.2021 12:51  Güncelleme: 13:53

Şebnem Şirin, erkek arkadaşı tarafından boğazı kesilerek öldürüldü,aşiret, gençlerin isteklerini yerine getirdi. Düğünlerde takılan takılara sınırlamalar getirildi gibi son 24 saatte gündemde yer alan olaylardan derlenen haberler bu sayfada yer almaktadır.

TACİZ İDDİASI MAHALLEYİ KARIŞTIRDI

Son dakika gündem haberleri! Dünyada ve Türkiye'de son 24 saatte yaşanan olaylar

Samsun'un Bafra ilçesindeki bir mahallede 14 yaşındaki kız çocuğunun taciz edildiğini duyan mahalle halkı, serbest bırakılan şüphelinin evini taşladı. Bafra ilçesindeki bir mahallede 14 yaşındaki çocuğun elle taciz edildiği iddiası mahalle halkının büyük tepkisine neden oldu. Şahsın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını duyan mahalleli, şüphelinin evine taş yağdırdı.

SURİYE- IRAK TEZKERESİNDE CHP VE HDP "HAYIR" OYU KULLANDI

Son dakika gündem haberleri! Dünyada ve Türkiye'de son 24 saatte yaşanan olaylar

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan dün TBMM'de oylanan Suriye- Irak tezkeresine "Hayır" oyu veren CHP ve HDP'ye tepki gösterdi. Erdoğan'ın açıklamasında, "HDP ile CHP zillet ittifakı olarak cibilliyetlerinin gereğini yaptı. Terörle mücadeleyi onların desteğinin dışında sürdürüyoruz." ifadeleri yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. ABD Başkanı Biden ile görüşme planından büyükelçi meselesine kadar gündemdeki birçok konuyu değerlendiren Erdoğan, dün Meclis'te oylanan Suriye- Irak tezkeresi hakkında da konuştu.

GENÇLER İSTEDİ, AŞİRET YENİ KARAR ALDI

Son dakika gündem haberleri! Dünyada ve Türkiye'de son 24 saatte yaşanan olaylar

Hakkari'de bir araya gelen Jirki aşireti temsilcileri, bundan böyle düğünlerde 50 bin TL'nin üzerinde altın ve takı olmayacağı yönünde karara vardı. Aşiret adına konuşan Necman Adıyaman, bu kararı gençlerin isteği üzerine aldıklarını ve uymayanların düğünlerine gitmeyeceklerini söyledi. Hakkari'de bir araya gelen Jirki aşireti temsilcileri, ekonomik olarak yaşanan zorlukların ardından düğünlerde uygulamak için kendi aralarında yeni kararlar aldı.

GENÇ KIZ, ERKEK ARKADAŞI TARAFINDAN BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜRLDÜ

Son dakika gündem haberleri! Dünyada ve Türkiye'de son 24 saatte yaşanan olaylar

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde gerçekleşen olayda, 25 yaşındaki Şebnem Şirin, evinde erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı tarafından bıçakla boğazı kesilerek öldürüldü. Polis, olayın ardından kaçan şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Saat 06.00 sıralarında Kınıklı Mahallesi 6071 Sokak'taki bir apartmanın birinci katında Şebnem Şirin ile erkek arkadaşı Furkan Zıbıncı arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Son Dakika Güncel Son dakika gündem haberleri! Dünyada ve Türkiye'de son 24 saatte yaşanan olaylar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement