Ailevi sorunlar nedeniyle tartıştığı ağabeyini av tüfeğiyle öldürdü - Son Dakika
3. Sayfa

Ailevi sorunlar nedeniyle tartıştığı ağabeyini av tüfeğiyle öldürdü

Antalya'da aynı binada komşu olan kardeşler, ailevi sorunlar nedeniyle kavga etmeye başladı. Kavganın büyümesi üzerine küçük kardeş, ağabeyini av tüfeğiyle öldürürken, yeğenini de yaraladı.

17.01.2021 13:16  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Korkunç olay, dün saat 22.30 sıralarında Oba Mahallesi'ndeki bir apartmanda meydana geldi. Aynı binada altlı üstlü oturan Adem A. (36), ağabeyi Mehmet A. ve yeğeni Cüneyt A. ile ailevi sorunlar nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle Adem A. evinden getirdiği av tüfeğiyle ateş açtı.

OLAY YERİNE EKİPLER GELDİ

Tüfekten çıkan saçmaların hedefi olan Mehmet A. karın bölgesinden, Cüneyt A. ise sol kolundan yaralandı. Silah seslerini duyanların ihbarıyla olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yaralıları ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olayın olduğu bölgede geniş güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, Adem A.'yı ise av tüfeğiyle beraber evinde yakalayarak gözaltına alındı. Yoğun bakım servisine alınan Mehmet A., doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirirken, yaralı Cüneyt A.'nın ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Mehmet A.'nın cansız bedeni savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gözaltına alınan Adem A. karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ailevi sorunlar nedeniyle tartıştığı ağabeyini av tüfeğiyle öldürdü
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Ailevi sorunlar nedeniyle tartıştığı ağabeyini av tüfeğiyle öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yazıklar olsun: Allah sizleride insan diye yaratmış işte 3 0 Yanıtla

Advertisement