Son dakika haber | İç Anadolu'da normalleşme süreci başladı - SİVAS - Son Dakika
Güncel

Son dakika haber | İç Anadolu'da normalleşme süreci başladı - SİVAS

Gelen son dakika haberlerine göre Çay bahçesinden görüntü Çay bahçesindeki havuz Çay bahçesinde oturanlar Lokantadan görüntü Lokantada yemek yiyenler İç Anadolu'da normalleşme süreci başladı SİVAS - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kullanıma kapatılan birçok iş yeri ve mekan, normalleşme süreciyle...

01.06.2020 14:39  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çay bahçesinden görüntü

Çay bahçesindeki havuz

Çay bahçesinde oturanlar

Lokantadan görüntü

Lokantada yemek yiyenler İç Anadolu'da normalleşme süreci başladı

SİVAS - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kullanıma kapatılan birçok iş yeri ve mekan, normalleşme süreciyle yeniden açıldı.

Sivas'ta faaliyetleri geçici süreliğine durdurulan/kısıtlanan lokanta, restoran, kafe, pastane, kıraathane, kahvehane, çay bahçesi, dernek lokalleri (iskambil, okey, tavla oyunları ve nargile satışları ile doğrudan temasa neden olacak şekilde dans ve oyun amacıyla yapılan canlı müzik faaliyetleri hariç olmak üzere) bugün itibarıyla belirlenen kurallar dahilinde saat 22.00'ye kadar hizmet verecek.

Sivas Valiliği, kontrollü sosyal hayat kapsamında Atatürk Kongre, Şarkışla Aşık Veysel ve arkeoloji müzelerinin de kapılarını ziyaretçilerine açtığını duyurdu. Maskesiz girişlerin yasak olduğu müzelerde, sosyal mesafe kurallarına riayet edilecek.

Son dakika haber | İç Anadolu\'da normalleşme süreci başladı - SİVAS
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haber | İç Anadolu'da normalleşme süreci başladı - SİVAS - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement