Son dakika haberi | Başkentin cadde ve sokakları LGS sessizliğine büründü - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi | Başkentin cadde ve sokakları LGS sessizliğine büründü

Son dakika haberi | Başkentin cadde ve sokakları LGS sessizliğine büründü

Son dakika gelişmesine göre Başkentin işlek cadde ve sokakları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav öncesi ve sonrasında oluşabilecek yoğunluğu azaltmak amacıyla 09.00 ile 15.00 saatleri arasında kısıtlamanın başlamasıyla boşaldı.

20.06.2020 12:31  Güncelleme: 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkentin işlek cadde ve sokakları, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınav öncesi ve sonrasında oluşabilecek yoğunluğu azaltmak amacıyla 09.00 ile 15.00 saatleri arasında kısıtlamanın başlamasıyla boşaldı.

İçişleri Bakanlığının salgınla mücadele kapsamında 81 ilin valiliğine gönderdiği genelge kapsamında, bugün yapılan LGS kapsamındaki merkezi sınavlar ile 27-28 Haziran'daki Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) halk sağlığı açısından uygun koşullarda gerçekleştirilmesi amacıyla sokağa çıkma kısıtlaması bugün saat 09.00 itibarıyla başladı.

Başkentin en işlek noktalarından 15 Temmuz Kızılay Milli İrade, Ulus ve Sıhhiye Meydanları ile Güvenpark'ta sessizlik hakim oldu. Meydan, ana cadde ve sokaklarda, yaya ile araç yoğunluğu en düşük seviyeye indi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi ekipleri, boş kalan Ulus Meydanı'ndaki güvercinlere yem verdi.

Maske ve eldivenle görev yapan polis ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasının ihlaline karşı şehrin belirli yerlerinde uygulama noktaları oluşturdu ve caddelerdeki araçları durdurarak, ateş ölçümü ile kimlik ve evrak kontrolü yaptı.

Mahalle bekçileri ise ara sokaklarda devriye yaptı. Maske ve sosyal mesafe kurallarına ilişkin uyarılarda bulunan ekipler, kural ihlali yapanlara ise ceza uyguladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi | Başkentin cadde ve sokakları LGS sessizliğine büründü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement