Son dakika haberi! Denizli'de hafif ticari araç otomobille çarpıştı: 1 çocuk öldü, 4 yaralı - Son Dakika
Güncel

Son dakika haberi! Denizli'de hafif ticari araç otomobille çarpıştı: 1 çocuk öldü, 4 yaralı

Son dakika haberi! Denizli\'de hafif ticari araç otomobille çarpıştı: 1 çocuk öldü, 4 yaralı

Son dakika gündem haberi... DENİZLİ'nin Merkezefendi ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 çocuk öldü, 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı.

07.11.2021 19:54  Güncelleme: 00:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DENİZLİ'nin Merkezefendi ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 çocuk öldü, 3'ü çocuk 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında Yenişafak mahallesinde 1064 ile 1055 sokakların kesiştiği kontrolsüz kavşakta meydana geldi. Emrah Doksimel (30) yönetimindeki 20 AEJ 394 plakalı hafif ticari araç, kontrolsüz kavşakta Kazım Ertuğrul yönetimindeki 20 AFR 534 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazanın etkisiyle hafif ticari araç devrilerek yan yattı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan araç sürücüsü Doksimel ile yanındaki çocukları Berk Enhar (2), Muhammed Efe (7), Muhammed Ege (7) ve Candemir Doksimel (9) ambulanslarla Denizli Devlet ve Servergazi Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Servergazi Devlet Hastanesine kaldırılan ağır yaralı 2 yaşındaki Berk Enhar Doksimel, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralıların hastanelerde tedavisi sürüyor.Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Son dakika haberi! Denizli'de hafif ticari araç otomobille çarpıştı: 1 çocuk öldü, 4 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement