HDP önünde bekleyen aileler yüzlerine tükürüldüğü iddiasıyla binaya girmek istedi - Son Dakika
Güncel

HDP önünde bekleyen aileler yüzlerine tükürüldüğü iddiasıyla binaya girmek istedi

Diyarbakır'da, terör örgütü PKK tarafından kaçırılan çocuklarının bulunmasını isteyen ailelerin HDP binası önündeki eylemi devam ederken, aileler HDP binasına giren bir kişinin kendilerine tükürdüğü iddiasıyla parti binasına girmek istedi. Binadan çıkan şahıs ile aileler arasında tartışma yaşanırken, polis bölgede güvenlik önlemlerini artırdı.

21.11.2020 15:58  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da aileler çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığı için HDP il binası önünde oturma eylemi başlatırken, eylem 446 gündür devam ediyor. Ailelerin bina önündeki bekleyişi sürerken, bugün HDP binasına giren bir kişi ile eylem yapan aileler arasında gerginlik yaşandı.

KAHROLSUN HDP SLOGANLARI

Aileler, şahsın yüzlerine tükürdüğünü iddia ederken HDP binasına girmek istedi. Ailelerin HDP il binasına girmesine polis ekipleri engel oldu. Yaşanan gelişmelerin ardından aileler kahrolsun HDP sloganı atarak HDP'lilere tepki gösterdi.

"ASLA KABUL ETMEYECEĞİM"

Yüzüne tükürüldüğünü iddia eden ailelerden Nazlı Sancar, HDP'lilerin yüzüne tükürdüğünü ve bunu asla kabul etmediğini belirterek bu durumu eleştirdi.

HDP önünde bekleyen aileler yüzlerine tükürüldüğü iddiasıyla binaya girmek istedi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel HDP önünde bekleyen aileler yüzlerine tükürüldüğü iddiasıyla binaya girmek istedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • HAMZA: BU POLİSLER NEDEN ONLARI KORUYOR BIRAKIN HAİNLERİ LİNÇ ETSİNLER 27 24 Yanıtla
    İrlandalı : Hatalısın Hamza kardeş...onları linç etmek veya temizlemek değil maksat....asimetrik harp tekniklerini biraz incelersen ne demek istediğimi anlarsın..saygılar. 0 0
  • gurmeFB: HAİN hdpLİLER BİLİNKİ BU MİLLET TÜKÜRSE TÜKRÜĞÜMÜZDE BOĞULURSUNUZ 21 16 Yanıtla
  • D BAKIR: TERÖRİST PARİTİSİ ACİLEN KAPATILMASI VE ARKASINDAKİ TÜM VATAN HAYINLERİN VATANDAŞLIKLARI DÜŞÜRÜP SINIR DIŞI EDİLMESİ GEREKTİRİR 16 18 Yanıtla

Advertisement